happybus7 yagmur_alkis ya hu attığınız görselle nasıl bilsin insanlar? İmkansız bu, bilimsel olarak yandan zaten bilinemez. Üstelik doktor söylemediyse burdakiler nasıl bilsin? Bir de acil başlığı açmışsınız, inanılmaz
yagmur_alkis happybus7 bakılsın diye bak sen nasıl geldin baktın 😂 istediğim baslıgıda koyarım kime ne
derya_1010 happybus7 kız yazık niye öyle yükleniyorsun tahmin yürütsünler istemiştir herkes istiyor herkes atıyor kalbini kırdın kadının 🥹
zuzu_59 happybus7 sen niye herkese sert yorum atıyorsun? Burada herkes istediği şeyi atıp sorabilir. Bu tepkilerini anlamadım
happybus7 yagmur_alkis acil demişsin çünkü. İnsanların gerçekten acil durumları olup sorabiliyorlar ya hani? Bencillik ayrı bir şey cehalet ayrı… ne diyeyim. Allah ıslah etsin.
happybus7 derya_1010 hayatım saçma çünkü. Önüme geldikçe de yazıyorum. Doktor söyleyememiş burdaki kadınlar olarak biz mi söyleyeceğiz Allah aşkına. Benim de ilk gebeliğim ama atmadım. Çünkü kese şekli, aşerme, nub teorileri falan tamamen hurafe 🫠 inanmasınlar bunlara. Bir de cinsiyet için acil diye başlık açılınca iyice geldiler artık. Kim çıkarttı bunları çok merak ediyorum
derya_1010 happybus7 zaten oda farkında herkes farkında doktorun bilemediğini buradakiler tabiki bilemiycek herkes fikrini söyleyince hoşnut oluyo hamiş anneler o heyecan o merak mutlu ediyor ve tabiki emin olarak aa herkes bunu dedi cinsiyeti bu demiycek bu uygulamanın başından beri bu var herkes atıyor sen atmak istemezsin sana saçmada gelebilir . Acil diye başlık atmış heyecandandır oda herkes dikkat çeksin cevap versin diye türlü türlü başlıklar atıyor aslında aciliyeti yok bu konuda haklısın daha önemli bir duruma acil yazılmalı boşver kuzum sen yinede bu kadar sert çıkma gönül kırmadan 😘🌸
happybus7 zuzu_59 sen değil, siz. Ben tanımadığım kimseye sen demem öncelikle. Herkese sert yorum atmıyorum. Profilime bakarsanız aksine genelde yapıcıyımdır. Gerekli gördüğüm yerde gerekli şekilde konuşuyorum. Buraya nasıl herkes istediğini atabilir diyorsanız ben de saygı çerçevesinde istediğim yorumu yapabiliyorum. Size de iyi günler 🌿
zuzu_59 happybus7 hayır ‘gayette acil demişsin’ diyerek sen demişsin yoksa acil demişsiniz diye belirtindin. Kendinle çelişiyorsun
happybus7 zuzu_59 sen demiş bana çünkü 😂 ilk yorumumda siz dilini kullanmışım. Ama oturup bu platformda sana bunu anlatacak değilim. Beni hemen profilime girip engelleyerek yorumlarımı görmemeyi tercih edebilirsin 🥰
zuzu_59 happybus7 benim yorumuna değil başkasının yorumuna sen demişsin. Bunu bile anlayamıyorsun sanırım aslında gayet açık ama sen anlayamadın demek ki, üzülürüm senin adına
happybus7 zuzu_59 yazdığın mesaj bu sorunun sahibine yazılan 2.mesajım. İlkinde siz, ikincisinde sen dili hakim. Bence kendine acı, çünkü algı konusunda sıkıntılar genelde 16-18 yaş sonrasında düzeltilmiyor 🥹 iyi günler, iyi hurafeler 🌺
zuzu_59 happybus7 Sen böyle dediğin için çok üzüldüm biliyor musun? Birazdan ağlaya ağlaya psikoloğa gideceğim 😂 Bence siz ya da sen tersinden kalkmışsın ya da başkasına sinirlenmişsin gelip buradakilere sarıyorsun. Kendine hayatına odaklan sana tavsiyem. Bu arada hurafelere inanıyorum yazmıyor orada ama senin kafa yapını anlayan biri çıkacağını sanmıyorum o yüzden sana bunu anlatıp kendimi yormayacağım 🙏