elliifsugl elliifsugl Bebek erken doğarsa özel hastane yerine devlette takip edilmesini isterim. Daha çok güven veriyor
hurremintorunu gencannee_ bende bursa hayat hastanesine gidiyorum 72 bin tl ye 9 muayene ve doğum olarak paket şeklinde almıştık şimdi 83 bin olmuş sanırım sadece doğum da 53 bin di
goktas_gamze minigim038 o hanımefendinin doğumlarını iyi araştırın derim bir kaç aksilik yaşayan olmuştu Kayseri’de talihsiz olaylar duyduk
minigim038 goktas_gamze ne gibi mesela 3 akrabam doğum yaptı memnun kaldığı için bende o doktoru seçtim. İlk dogumumda hümada Akif yılmaza gitmiştim ama maalesef iflas edince bildiğim doktor da özlem vardı onla devam ettim 14 ünde doğumum olacak
tavananna Merhaba herkese, dün fiyat aldım MedicalPark Seyhan hastanesi doğum paketi 100bin tl dediler. Yalnız benim doktorum op. Dr. yani prof. olsaydı daha yüksek olacağını söylediler. Adana’dan olan varsa fikir olsun :)
goktas_gamze minigim038 bir kaç doğumda çocukları başarılı doğurtamadığı için engelli Kaldıklarını duymuştum
minigim038 goktas_gamze ya bilmiyordum ama çoğu doktor için hem iyi hemde kötü yorumlar var iyi doktor bulmak çok zor suanlik memnunum her soruma cevap alıyorum mesajlarima dönüş yapıyor, sezaryan olacağım inşallah iyi geçer kötü düşünmek istemiyorum
zuzuuw sudelacinberk riskli gebelik değilse gebelik sürecünüz bence paket mantıklı değil. Bende özelde doğum yapıdan sadece doğum apara ödiycem
babyonn fafaka benim de ters rahim hiçbir şey olmuyor korkmayın 33. Haftamdayım bebek büyüyüp ağırlaştıkça rahim düzelecek dedi gittiğim iki doktor da. Çok iyi bir perinatoloğa gittim hatta detaylı ultrasonda not bile düşmemiş oraya bana da söylemedi bile demek ki o kadar önemsiz takmayın
dalyaluna35 Izmir ozel sada hastanesi, mart ayinda dogum paketi almıştık 70bin tl idi su an 100bin olmuş
gencannee_ dalyaluna35 sada da akrabamızın eşi doğum yapmıştı 60 dedi annem maşallah ne ara yükselmiş😮