gencannee_ Rica etsem gittiğiniz hastanede doğum fiyatlarını yazar mısınız şehriyle birlikte karşılaştırma yapacağım ☺️
sudelacinberk gencannee_ benim görüstüğüm hastanede doğum paketi 120 bin sadece normal doğum 73 bin sizce doğum paketi mantıklı mı doktoromuz da doçent dr
cicekkkkiz gencannee_ bizim sadece doğum 80 bindi,doğum paketi aldık 100 bine her şey içinde. (Konya)
ikincicocugunubekleyenanne Ben doğumu devlette yapacağım ama özelden fiyat aldım geçen 85bin dediler Amasyadayım
zuzuuw sudelacinberk riskli gebelik değilse gebelik sürecünüz bence paket mantıklı değil. Bende özelde doğum yapıdan sadece doğum apara ödiycem
ikincicocugunubekleyenanne gencannee_ açıkcası başta devlette eşimi almıyorlar odaya diye özel istemiştim ama bunun içinde 85 bini vermek istemedim o parayla yazın tatile giderim😅
limonita Tortilla hangi livden aldiniz fiyat benim doktorumda liv vadi de henuz paket icin fiyat almadim icerigini de paylasma sansiniz olursa cok mutlu olurum fiyat almadan fikrim olsun 🌸💕 asiri bilgisizim bu konuda
Tortilla limonita canım aslında benım sigortam oldugu ıcın ben odemıyorum bırsey. Ama arkadasm sordu hazıran gibi paket halinde 160 bın demısler. Bahcesehır liv. Vadi daha pahalı bildiğim kadarıyla🥲
pofidikanne gencannee_ gittiğim özel fiyatını hiç sormadım ama eminim uçuktur fiyatı bende hep tek oda ve eşim olaun diye özeli istemiştim oysa devleti de soracam tek odalı var ise devleti seçerim
eliffyy gencannee_ sezeryan da 41 dedi normal de sezeryanda epiduralli 41 dediler.Sgk yoksa 47 dediler