ozgimoon Gebe kalırım diye bu aralar sigarayı bırakmam gerekiyor diye pat diye bir anda kestim neredeyse öğlenden beri içmiyorum 😱🥺 elim titriyo doğru düzgün çalışamıyorum bile aklım hep onda benim gibi olan var mı kızlar ne yapmam lazım 🌸
mystery94 ozgimoon canım bende gebelik olsun diye aşılama fln yaptırcaktım yavaş yavaş bıraktım bianda kesme bide hep türk kahvesi içtim onunla başımın ağrısı kesiliyodu azalt bol türk kahvesi iç bol dedğin atıyorm günde iki kere en fazla öyle öyle ben bıraktım tamamen
allyslife ozgimoon kahve içebilirsin, sakız çiğneyebilirsin. Çevremde sigarayı bırakanlar hep kahve-sakız ile ilerliyorlardı. Belki sana da iyi gelir
Admsarzu ozgimoon ben bırakamadım baya azaltmıştım ama kalp sesini duyunca bir anda bıçak gibi kesmiştim kıyamadım 🥲 insallah atlatırsın bu süreci
ozgimoon allyslife yaa gerçekten mi bunu denemem gerekli , ben bu kadar çok ve hızlı zorlayacağını tahmin etmemiştin
sudelacinberk Ben 5 haftalıkken öğrendim öncesinde hep sigara içtşm bilmiyordum sonra bıraktım suan 8+5 iz çok şükür bi sıkıntı yok
mervecrkk Bende içerken hamile kaldım üstte kalsın ama sonra vazgeçmek daha zor oluyor sanki ya bilmiyorum bu çok hassas bi konu ve zor doğurayım ilk işim o zıkkmla bi kahve içmek
ozgimoon mervecrkk cidden çok zor inan ki canım ben böyle beklemiyordum benim gibi olan doğurduğu gibi kahveyle içiyo mu istediği çok duydum asla yanlız değilsin ♥️
sudelacinberk ozgimoon bebeği öğrendiğimde kaçamak 1 2 içtiğim oldu ama ne zaman kalp atışını duydum o an bi daha içemedim hiç
mervecrkk ozgimoon valla canım çok istiyor ya gerçekten başım falan hala ağrıyor 14 haftadayım bir kaç kez öfkeyle elime aldığım oldu benim ama ne biliyim çok zor
ozgimoon mervecrkk dayan canım bebeğine düşün stres yapma ben kahveyi görünce hemen aklıma geliyor 🥺 sabredelim
mervecrkk Bir kaç kez canım çok istiyor diye oturup ağladığım bile olmuştu yani ne biliyim hormonlarla birlikte bundan uzaklaşması çok zor 🤣
ozgimoon mervecrkk bu sıralar benim için değerli günler ne zaman test yapamalı ne zaman belli olur gebelik ? Benim ilk bebeğim olcak da Allah nasip ederse tabi
mervecrkk ozgimoon ben reglimin birinci günü hassas testle öğrenmiştim 10 mcg kadar ölçen testler var bazıları 25 en hassası bazılarının 10 o yüzden adetin ilk gününe kdr sabır etmek lazım o reglden altı gün öncesine kdr denen testlerde bile çıkmamıştı bizim bebito