Mervelerdesinizzz kbsnn ilk sezaryende göbeğim kaldığı için ikinci hamilelikte direk göbekli başladım bende 3 ay oldum 🤭
Mavi1602 kbsnn bende yarın 14 haftalık olucam canım benim karnımda büyük insanlar şaşırıyor benimde sinirim bozuluyor napayım yani içime çekerek mi dolaşayım😅😅😅 onu bile denedim içe bile çekilmiyor karın😅😅
Mavi1602 kbsnn aman boşver canım ya zaten 5. Ay itibariyle büyümeye başlıyor ağzının payı verilmesi lazım böyle insanların hiç karnı çıkmayanlarda var onalra da laf söyleyen insanlar var insanlar böyle işte😅
minik_kelebek3 kbsnn benimkide 5. Ayda çıktı bol oda çok az yani giyinince falan asla belli olmuyor hamile olduğum 😄
kbsnn Meral_63 ultrason çok belirsiz birde bebeğin net şekli bile belli değil ki instagramda ramzi.teorisi diye sayfa var ben bildiğim halde oraya attım bildi atsana oraya 🙈
Meral_63 kbsnn inşallah bakar ya heyecan yaptım 😬😬oda dese görüntü kötü beli etmiyor doktora sovecem az kaldı 😶🌫️hormanlarim oynuyor yine
kbsnn Meral_63 ama gerçekten ultrason görüntüsü bi garip takip edip 2,3 beğeni yap fark etsin seni 🙈😂