kbsnn glcnylmzz bende evhamlıyım belirti yok doktora gidecek bahaneler arıyorum iyi mi acaba diye 🥹 inşallah o günlerde gelecek şimdiden sabırsızım 🌸
glcnylmzz kbsnn ben pıt pıt kıpırtılar hissettiğim için biraz rahatladım Doğurana kadar hep tetikte olacağız bu normal Hissetmeye başladığında sende rahatlarsın 😊
kbsnn annelikoo bende zayıf değilim ama kiloluda değilim göbeğim çabuk ele verdi yalnız değilmişim ☺️ yediğim içtiğimde yok öyle ama her hafta diğer haftaya göre daha büyük 🙈
kbsnn zuzu_59 göbek zayıfta olsa bazen kalıcı oluyor sanırım alt kısmı bilemiyorum Yinede herkesin vücudu farklı bende kesin kalır 🥹
eeffkk kbsnn kilo alınır verilir göbeklerde gider hiç kafanıza takmayın bebeklerimiz yeter ki sağlıklı olsunlar da. Gerisi hallolur
kbsnn glcnylmzz bende onları hissedeceğim zamanı bekliyorum umarım hemen hissederim 🥹🥹 evde kalp dinlemek için alet var onu mu alsam deyip duruyorum
glcnylmzz kbsnn umarım sende erken hissedersin 🥰 Tedirginliğini daha çok tetikleyebilir bebeğe zararı var yok bilmiyorum ama bir araştır bak istersen
Perim2 kbsnn ben 21 haftalık oldum son bir haftada çıktı karnım detaylıya gittim bugün aranıyor görevli ultrason kime bana dedim direk göbeğime baktı çünkü göbek yok 🥹
kbsnn Luise erkenden kıyafetlerim olmamaya başladı bi 20. Haftada bu kadar olsaydı keşke diyorum bende 🙈🥹
Lodoss kbsnn bende 2 kg aldım 12+5im ama sadece akşamları oluyor oda gazdan dolayı ya bebek daha küçük çünkü gündüzleri kayboluyor hareket ettikçe gazımı çıkarttıkça ilk gebeliğim benim 🌸
kbsnn Lodoss ben ilk haftalar kabızlık çok yaşadım 10. Haftadan sonra geçti ondan mı oldu bilemiyorum
leylizer kbsnn benim 3 gebelikte de hemen belli oldu saklayamadm 3 aylık. İç karnımız çok dar demek ki