Onekim az önce hastahaneden çıktım haftasonundan beri aşağıdan sancım olmaya başlamıştı daha önce verdiği progestan ve nidicard ilaçlarını kullanarak haftasonunu geçirdim ptesi 34+3tük doktora gittim ultrasondan sonra nst ye bağladı sancı çok çıkınca aşağıdan muayne oldum 2cm açılmam varmış ve bebek geliş pozisyonunda olunca yatış verdi bir büyük serum yedim sancılar devam edince ve sıklaşınca magnezyum karışımlı bir serum taktılar diğer kolumdanda bebeği besleyici 4 tane serum yedim bir gecede aynı zamanda ciğerlerinin gelişimi için karışım iğne oldum iki tane 24 saat arayla. Nidicard ı 3 saatte bir aldık dünden beri sadece nidicard kullandım ve sancılarım azaldı bugün taburcu oldum ancak evde yatış istirahatiyle ve nidicardı kullanmaya devam ederek. aşağıdan muayne ettiklerinde silinme lekesi geldi ve sonrasında bütün wc ihtiyaçlarım sonrasındada geliyor suyun gelmediği sürece sıkıntı yok dedi evde rutin hareketlerini ağır hareketlerle yapabilir dışarı yarım saatlik yürüyüşlere de çıkabilirsin dedi ve yolladı bebeği tutabildiğimiz kadar içerde tutmaya çalışıyruz anlayacağınız