Merhabalar herkese 25 günlük 3.kez anneyim yavaş yavaş suyumun gelmesiyle başladı doğumum uzakta oturduğum için önce yakında bi devlet Hastanesi’ne muayene oldum gerçekten su gelişi vardı ama bebeğin kalp atışı yeterliydi açılma 2 3 cm ve suyu yeterli olduğu için evde beklemeye devam ettim eğitim aldığım ve ebemle sürekli iletişimde olduğum için bu kararı verdim normalde enfeksiyon riski olduğu için direk hastaneye gidilmeli daha önceki ssvd de aynı şekilde ilerlemiştik süreci biliyordum gece 5 dk bi sancılar gelince hastaneye geçtik acilde kan idrar muayene derken 4 cm açılma vardı nst ye bağlandım doğumhanede yer yok denildi aradan 1 saat geçmedi bebeğin kalp atışları düşmeye başladı çünkü açılmam 8 cm olmuş bi anda hemen doğumhaneye çıkardılar eşim önlüğümü giydirdi varis çorabını giyemeden dedim geliyor hemen yatırdılar tek ıkınmada doğdu oğlum çok kısa sürdü gerçekten asla kolay diyemem ama merburi sezaryen yaşamış biri olarak vajinal doğum gerçekten bir mucize çok ayrıntı yazmadım merak ettiğiniz birşey varsa anlatırım