1cey bebekisteyen iki gebeliğim de de oldu, ama kanama şeklinde değil lekelenme şeklinde, normal mi bilmiyorum bence doktora sor direkt, kaç haftalık ki?
gamzeakarsu17 bebekisteyen 😂 kanama olanlar normal mi diye soruyor olmayanın sorduğunu da ilk defa gördüm 😂 ilk gebeiliğimde olmadı ikincide 9 haftalıkken 2 gün kahverengi lekelenmem oldu istirahat ve progestanla geçirdim olmasın diye dua et o korkuyu yaşamak istemezsin
bebekisteyen gamzeakarsu17 ayyy haklısınız tabi ki olmasin şimdi herkse olan bir şey olmayınca panik oluyorsun olsa daha çok panik olurum bu panik ne zaman geçecek 😂
gamzeakarsu17 bebekisteyen hareket hissetmeye başlayınca bir tık rahatlıyorsun kalbinin attığını hala orda olduğunu sana hatırlatıyor çünkü.ama özellikle ilk trimester panikli geçiyor çünkü daha kan pıhtısı kadar allah korusun kalp atışı dursa fark etmiyoruz.alışırsın
cansuudeniz bebekisteyen tabi 1471 di ben adetim 2 gün geçince erken gebelik testi yaptım direk kırmızı çıkmıştı sonra doktorum kan ver dedi yani adetimin geçmesinin 4. Günü kan verdim beta 1471 cıktı gebelik var gel dedi 5 haftalık gittim kese vardı 7. Haftamda kalbini duymuştuk
Masal777 bebekisteyen tabiki de normal benim hiç Bir Zaman yerleşme lekelenme olmadı canım ama ikinci gebelikte 9 haftalık kanama oldu oda düşük telike vardı şuan herhangi bir şeyi Yok bende 3 gebelik sadece 11 haftalık oluyoruz oltrasyiona gore ama normalde 10 haftalık karnım çok şişiyor
bebekisteyen gamzeakarsu17 Allah korusun gerçekten dediğiniz gibi ilk kristal atlattıktan sonra bir tık daha rahat olurum diye düşünüyorum bakalım
niiloyy Gebelikte lekelenmenin her türlüsü korkutucu olmadığı daha iyi bacım bu sefer de acaba yerleşme mi yoksa bir sıkıntı mı var diye düşünürsün 😂😂Olan kadar olmayan da çok var