demetaa Kızlar nasıl gidiyor, şeker yüklemeleri yaptırdınız mı, nasıl geçti, ben 11 eylülde yaptıracağım. bugün tam 24 haftalık olduk. gece uykularınız nasıl neler yapıyorsunuzzz
temmuzonbir demetaa şeker yüklemesi yaptırdım, iyi çıktı sonuç çok şükür, uyku nedir unuttum ben hiç hatırlamıyorum bebeğim 1 saniye durmaksızın hareketli geceleri
cicekkkkiz demetaa valla bi ağrılı bir değil garip şekilde ilerliyor 😅 bizde bu gece 25 oluyoruz bugün, şeker yüklememiz güzel geçti. Geceleri uyuyorum sadece cok zor dalıyorum uykuya bazen aşağı kısımda o kadar hareketli oluyor ki huylanıyorumm ve ayrıca artık gündüzde çok hareketlii
demetaa temmuzonbir yaa kıyamam :) bende çok uyuyamıyorum geceleri ama plesentam önde hareketlerinden değil de karnım acıyo bazen galiba büyüdüğü için, ondan uyuyamıyorum, sırt ağrım var bi de
temmuzonbir demetaa benim plesantada ön duvarda ama yavrum böğrümü delicek bir daha uğraşırsa 😂 göbek deliği çevresi benimde karnım acıyor sızlıyor bazen, sırtım yanlarım belim çok ağrıyordu magnezyum biraz hafifletti
demetaa temmuzonbir magnezyuma düzenli olarak başlamadım daha doktor ağrın oldukça iç demişti, öyle faydalı oluyorsa günlük başlayayım 😂 benim kızım tembel o zaman yatıyor hep teyzesi
temmuzonbir demetaa benim oğlanın enerjisinin yarısı senin kıza gelsin canım 😀 magnezyum her gün al mutlaka canım bebeğin kemik omurga gelişimi içinde faydalı sana zaten gerekli
cicekkkkiz demetaa ay evett yer değiştirmelerini bile hissediyorum artık büyüyoruz 😍 hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah 🧿🫶🏻
cananak demetaa cicekkkkiz ayyy ben de 9 kilo aldım sinirlerim bozuk 🥲 dün sağlık ocağındaki hemşire başlangıç kilon düşük olduğu için bişey olmaz dedi ama daha 3 aydan fazla var doğuma nereye gidecek bu böyle 🤣🤣
demetaa cananak ya benim de boyum uzun öyle şişmiş gözükmüyorum ama aralıüa kadar daha ne kadar alıcam 😂 bana nst odasındaki ebe dikkat et biraz dedi hshshsh bozuldum
cicekkkkiz cananak aman verilir ya ben her şeyi yiyorum çok şükür kiloya son ayda yansıdı sadece ilk aylarda kilo bile vermiştim. Şuan alsamda çok korkmuyorum 😅 kilo konusunda endişeli olmayalıım bebişler doğsun veririzz şifa olsun onlara
cicekkkkiz demetaa benimde boy uzun cok belli olmuyor derli toplu duruyor ama popişim biraz cıktı onu görebiliyorum 😂🫢 kız bebekte cıkar diyorlar zaten
demetaa cananak yaa hahahsh karnım benim de çıktı bayağı da böyle gıdım kollarım bacaklarım falan nırmal şükür