eylusce Busce1 canım hiç moralini bozma her şey kanda belli olur benim evdeki testler hep gelgitliydi
brcnbrn_ Benim 3 eylülde transferim oldu 15 inde kan testi istedi doktorum o zamana kadar evde bi test yapmayı düşünmüyorum inşallah
ayseee344 brcnbrn_ byzkrmkl Kızlar transfer günümüz aynı her hangi bir belirtiniz var mı nasıl hissediyorsunuz kendinizi
byzkrmkl @“brcnbrn_” yaaa bende üç eylülde yaptırdım transferimi pazar günü kan tahlili vereceğim inşallah güzel sonuçlar alalım🫶🏻
ayseee344 byzkrmkl pazar nerde vereceksiniz kendi kurumunuzda mı bende pazar vermek istiyorum ama devlette pazartesiye kalıcak özellerde çok pahalı galiba 1000 ve civarı fiyatlar
byzkrmkl @“Busce1” hayırlısı olsun üzülmeyin bu süreç tevekkül süreci bizim hayır bildiklerimizde şer şer bildiklerimizde hayır vardır inşallah sizin durumunuzu da hayra yoralım Allah’tan ümit kesilmez🥺🫶🏻
byzkrmkl @“ayseee344” Evet ya yaptırdiğımız klinikte ya da acilden devlet hastanesinde vermeyi düşünüyorum bakalım
ayseee344 byzkrmkl haftasonu devlette verince pazartesiye kalıyor hormon olduğu için ama acilde çıkar mı bilmiyorum
byzkrmkl @“ayseee344” valla öyle pek bi belirtim yok ama iki gündür inanılmaz bi bel ağrısı yaşıyorum onun dışında hiçbir belirti yok :)
ayseee344 byzkrmkl benimde belim çok ağrıyor birde sol bacağım özellikle geceleri başkada birşey yok ilk günler afedersin kabızlık şikayetim vardı oda geçti şükür
byzkrmkl @“ayseee344” ya bende bilemiyorum direkt beta bakılmasını isteyecektim ama olmuyor mu o şekilde acaba
ayseee344 brcnbrn_ hadi bakalım bu bel ta bizi toplu pozitife yada toplu negatife götürecek senin ne zaman kan günün
akmn Arkadaşlar yardımcı olun lütfen okadar kötüyümki şuan 26 ağustosta çift emriyo transferi oldum 4 bc kalite 6. Ve 9. Gün lekelenme oldu 9. Gün kan verdim 57.9 çıktı Gün kan verdim 78.2 çıktı Bugün 14. Günü kan verdim 136 çıktı Tüp bebek doktoru ilaçları bırakmamı istedi cuma günü kan ver dedi ilaçları bırakmak istemiyorum cumaya kadar değer yükselirse bu defa riske atmış olurum dlye bu durumu yaşamış olanlar varsa lütfen yardımcı olsun 🥹🥹