eylusce anonim211 ay canım çok sağ ol pozitif midir sence çok belirsiz emin olamıyorum 🤗 t+6 prodoctor Yarın kan vereceğim inşalllah güzel değer gelie
anonim211 eylusce benim testlerim böyleydi hatta daha silik başlamıştı bence kesin pozitif önemli olan kanın düzenli artışı inşallah o da güzel ilerleyecek 🌸🧿
Busce1 eylusce Aaaaa şoktayım çok sevindim bak demiştim sana hadi hayırlısı ile inşallah canım benim 💙
eylusce Busce1 canım senle aynı gün olmuştur transfer değil mi Bence şu an olumsuz düşünme hemen benim de çok belli belirsiz yeni çıktı geç tutunma olabilir .
Busce1 ummuhan_51 Bence de yapma anlık bi refleksle yaptım aşırı modum düştü.Herşey Allahtan ne yapalım
Busce1 eylusce Aynı gün olduk canım evet.Yani düştü modum ama hayırlısı canım rabbimin bileceği birşey artık 🥲
eylusce Busce1 of canım İnan çok iyi anlıyorum seni dün test yaptığımda bende çok pişman oldum hatta keşke yapmasaydım demiştim ama burda 7-8. Günler pozitif çıkan çok kişi gördüm o yüzden hemen pes etme
1_Ozgnn eylusce testte silik çizgi var ama kuruma çizgisi mi yoksa yalancı pozitif mi bilemedim ben ama umarım kan gününde güzel sonuçlar alırsın Rabbim emeğinin karşılığını bebeğinle taçlandırsın 🙏🏻🙏🏻
eylusce 1_Ozgnn teşekkür ederim canım prodoctor ile yaptım daha önce en az yüz kere kullanmışımdır hiç kuruma vermedi ama belli olmaz güven olmuyor bu testlere, inşallah öyledir 🙏❤️