sudee13 Busranur_mnts bende bugün 13 haftalığım 2 doz kan sulandırıcı kullanıyorum meşakkatli bir sürecim var ayağımdan dolayı hayırlısını diliyorum herkese 🥰
sevimlipandahii Busranur_mnts benim eşimde özele gidelim falan diyor 😂Diyom ya adam doğrucak yakında hrhfhfhb
Busranur_mnts sevimlipandahii kız sende vsrya adam bu kadar aütüne düşüyo işte maşallah git sen de Ben gidelim diyodum gerek yok diyo zaten 1 kere giderim gerisi devlette oluyo hep biraz emrivaki yapıcam bakalım djjsjsj
annebebekk52 Busranur_mnts yarın 17 haftalık olcaz bugün kontrol vardı göstermedi kendini cinsiyet detaylıya kaldı çok şükür bulantı halsizlik yok iştahım da baya açıldı sadece kalça ağrısı çok zorluyor
Busranur_mnts annebebekk52 h utangaç minnak seniii 😍 genelde göstermezse kız derler de değişir tabi detaylıda brlli olur inşallah ağrılwr için magnezyum kullanıuo musun
sevimlipandahii Busranur_mnts bakalım ya cuma günü hastaneye gidicem bakarsa bakar olmadı 9 Eylül’de zaten randevu almistim
annebebekk52 Busranur_mnts 11 haftalıkken %80 kız demişti doktorum ama bakalım sağlıklı olsun da magnezyum kullanmıyorum ağrılarım dan doktoruma da bahsetmedim gebelikte normaldir diye
Busranur_mnts annebebekk52 ağrılar normal de magnezyum biraz hafifletiyor acı çekmek zorunda değiliz 🫠🫠 kramplara vs de iyi geliyor gittiğinde söyle yazar belki
Hayatelif Busranur_mnts 13 haftalığım bende yarın kontrolüm var bakalım cinsiyetini ögrenebilecekmiyiz 🤭🤭 Gebeliğim kötüydüm daha iyi oldum çok şükür 4 kilo vermiştim geri almaya başladım 🫣
Busranur_mnts Hayatelif inşallah öğrenirsin 😍 diğerlerinin cinsiyeti ne Ben ilkinde çok kilo alınca bumda verdiğim 2 kiloya sevinmiştim 🤣🤣 üstüne çok almayız inşallah