sevnilllll esraede Teşekkür ederim canım 🌸valla doktor kesin konuşmamak için bisey demedi bir kızım var bu hamileligim çok farklı geçiyor öncekinden ama bilemedim 😂sağlıklı olsunlar da
sevnilllll Teşekkür ederim canım 🌸valla doktor kesin konuşmamak için bisey demedi bir kızım var bu hamileligim çok farklı geçiyor öncekinden ama bilemedim 😂sağlıklı olsunlar da
smg321 sevnilllll bendede durun aynı valla 😃 bi kızım var bu sefer erkek hissediyorum ama 12de net olmadığı için 16.haftaya kaldı bizim cinsiyet meselesi haftaya öğrencem inşaallah
esraede sevnilllll o zaman Allah gönlüne göre versin canım sağlıklı olsunda doktor hiç tahminde bulunmadımı en azından kız gibi yada erkek gibi net değil diyebilirdi
sevnilllll esraede Sagol canm benim cümlemizin insallah 🌸hayır ayin on besinden sonra gelsen net söyleyebilirim dedi
sevnilllll esraede Bir kızım var bir tane daha olsa ona arkadaş olcak erkekte olsa bir kız bi erkek güzel olacak bakalım Rabbim ne nasip ettiyse o ♥️
bahar_akdg temmuzonbir annebali0 sedaltn sedaltn mom2_1 _kalpatisi annebali0 Mavideniz26 sevnilllll Bize de yorum yapar mısınız