Parsology eeffkk Tabi ki geçiyor sonra diyorsun ki ben ne zaman uyuyacağım bu çocuk ne zaman büyüyecek. Benim de ilk gebeliğimdi ama nasıl heyecanlı ve gerginim doğsun artık diyorum yeter. Ona rağmen 40+2 de fitil ile normal doğum yaptım zorla geldi yani 😂 şimdi de ayağımda sallayıp duruyorum 2 aylık oldu atakları başladı hangi meyve olduğunu takip ettiğim günler ne rahatmışım diyorum 🥲
eeffkk Parsology ama sonra bebekligi de çok özleyecektir. Gerçekten annelik delilik işi dedikleri kadar var yaşarken çok zor çok yorucu her bir aşaması ama çok da büyük bir sevgi patlaması 💕 sağlıkla büyütün inşallah
dalyaluna35 33+4üm esas simdi zaman geçmiyor bana gore… beklemek aşırı sıkıcı herkes son aylarinda zamanin gecmek bilmediğini söylerdi doğruymuş… her gun aklimda tek bir soru, ne zaman doğacak acaba… ve gercekten son aylar hic geçmiyor 🥲
eeffkk dalyaluna35 son zamanlar sıcaklara denk gelince çok zor oluyor diyor çevremdekiler. Bir de geceleri uyumak falan zorlaşıyormuş sanırım
annelikoo eeffkk öyle geliyor ama o kadar hızlı geçiyor ki farketmiyoruz aslında daha dün gibiydi 7 8 hafta diye sayıklıyodum 26+5 olduk 🥹😍
eeffkk annelikoo işte bir yandan da geçip gidince meğersem çabuk geçmiş hissi gelecek belki de şuan geçmiyormuş gibi gelse de zaman. Ama çok şükür bugün fetal sonucumuz çıktı,sağlığının iyi olduğunu cinsiyetini öğrendik sanki biraz sakinlestim rahatladım gibi
dalyaluna35 eeffkk evet gercekten oyle oldugum yerde terliyorum gunde 2 3 kez ust bas değiştiriyorum klima açsam her tarafım tutuluyor kulunç oluyor zaten geceleri bebeğin hareketine bagli tuvaletimin gelmesinden yatamıyorum sıcakta hele hic yatılmıyor 🥲
eeffkk dalyaluna35 haklısınız. Bereket girdik sonbahara yakında biraz serinler havalar rahatlarsınız en azından son haftalarınızda
dalyaluna35 eeffkk amin amin insallah 🙏🌸 Allah hepimize saglikla ve kolaylıkla kucagimiza almayı nasip etsin 🙏