burcinn01 meryem200 15 ten sonra cok hafif arada bi kıpırdama hissediyordum 18 den sonra bariz belirgin tekmeler hissediyorum hatta dışarıdan esim elini koyduğunda oda hissediyor tekmelerini
ervauresin meryem200 ben ilk bebeğimi 16 da hissetmiştim, şimdi hemen zaman geçsin de hareketlerini hissedeyim istiyorum. Hamilelğie dair en en sevdiğim şey 💕
240523 gzmgyk 23 haftayım hiç hissetmedim doktorum bebiş iyi yakında hissedersin dedi ama bende meraktayım bu 2ci bebişim
leylizer meryem200 ilk bebekte çok zayıftım 12. Haftada içimde bir pır pır kelebek hissetmiştim , ikincisinde 15. Haftada hissettim üçüncüsü daha 9 haftalık
ozgecirak meryem200 20 haftalık olduğum gün ilk tekmesini hissettim , hergün aniden vuruyor ve dakikalarca sürüyor.. gücü de yetmiyor tam 🤭
nuryldrm1 Ay merakla bende hissedeceğim günü bekliyorum şu an 18+3 deyiz. İlk gebeliğim inşallah bir an önce hissetmeye başlarız
burcinn01 iroskvl evet ya ama cok guzel tekmelerini hissetmek cok hosuma gidiyor sanırım dogumdan sonra bile bunu özlerim 🥰
nurevsan66 @“meryem200”# meryem200 16-17 de pek bişey hissetmedim 18 de hafif hafif bi kıpırtı vardı suan 20 ye girdik tekmesi baya hissedilir durumda 3. Gebeligim
Parsology meryem200 ilk gebeliğimdi 16. Haftada bir şeyler olmaya başladı sanki 19. Haftada kesinleşmişti çok daha netti
esmoscaa meryem200 17+5 ilk kez bugün hafif kıpırtı hissediyorum karnımın bir kaç yerinde sanki bağırsak hareketi gibi 😅 böyle iç gıdıklayıcı bir şey umarım bebek hareketleridir 🫠🥹♥️
whitegirl Bende 21+1 19-20 lerde günlük hıssedıyodum ama ıkı üç gündür bı kere belkı hıc yok normalmı sızce Plesanta sağda
gulert meryem200 Benim ilk gebeliğim şuanda 29 haftalık ilk hareketlerini 21 haftada net hissetmeye başladım
y_a meryem200 en erken hiss eden benim galiba 🥰 13. haftadan itibaren hissetmeye başladım. Şu an 31+4 çok hareketlii😍
fundaasyac Benim ikinci ilkini çok hatırlamıyorum pek iyi hamileliğim yoktu. Şimdi 11 hafta resmen sol yumurtalık bölgemde ayrı bir kalp atışı hissediyorum böyle hisseden var mı. Kalbimin atışını ayrı kasığımda ayrı bir nabız hissediyorum