08061999 Kizlar 25+4 haftaligim kasiklarim agriyor yuruyunce bebegin baskisi mi yoksa bilemedim varmi benm gibi olan ve karnimin altinda da var o agri inanilmaz bi agri degl ama hissetiriyor
Eftelya16 08061999 Bu haftalarda alt karın ağrısı normaldir bende dolgunluk hissediyorum önemli olan doktor kontrolü
temmuzonbir 08061999 bebekte yapıyor enfeksiyon da yapıyor, benimde ağrım vardı yürürken oturup kalkarken tahlil istedi doktorum mantar olmuşum fitil falan verdi
08061999 Eftelya16 yeni kontrol oldum sayilir hersey yolundaydi cok sukur bana agrilarin gittikce articak dedi ikinci hamileligim ilkine gore cok daha agrili gercekten
08061999 Eftelya16 sordum doktora oyle agrilara pek faydasi yok sadece kramplara iyi gelir dedi mesela karin sertlesmesi icnde bi faydasi yok dedi bilemedim istersen al dedi bana birakti
Eftelya16 08061999 doktordan iyi bilemem değerleriniz nasıl dıye belli aydan sonra vücut ihtiyacı artıyor bir taneydi 2 adete çıktım
tugce058 Eftelya16 merhaba sizde ishal yaptı mı bende günde iki kere kullanıyordum maalesef ishal yaptı bire düşürdüm
Eftelya16 08061999 inşallah olur Ağrılar dönem dönem artıyor ben birgun baya sancım var erkendi çok korktum 2 gün sonra hiç birsey kalmadı
temmuzonbir Eftelya16 hiç bir sakıncası yokki, enfeksiyon ilerleyince bebeğe geçiyor o durum çok daha sakıncalı
temmuzonbir 08061999 o zaman bebekten kaynaklıdır, doluluk hisside varmı bebeği aşağıda hissediyor musun, benim bebeğim aşağı inince hemen ondan kaynaklı olduğunu anlıyorum doluluk hissi oluyor zaten büyüdü artık bellide oluyor aşağı yerleşince
08061999 temmuzonbir evet doluluk hissi de oluyor yurunce hissediyorm agirlik veriyor asaya bide iste bazen alt karnim kasiklarim agriyor suan gecti mesela iyiyim uzun sure ayakta durunca uzun yurunce ozaman oluyor
temmuzonbir 08061999 kesin bebiş o zaman benimkide aynı ve ayakta durduğum zaman direk aşağıya iniyor 😀