elifkcl Sizler de takviyelerinizi haftanız geldiğinde kan tahlili vererek mi kullanmaya başlıyorsunuz yoksa doktor o hafta gelince değerlere falan bakılmadan mı veriliyor şikayetimize göre veya haftaya göre mi belirleniyor yani
hilalibrahimm elifkcl ben 1 kutu kullandım bir d bir daha kullanmadım çünkü değerlerim çok güzeldi Vitabiotics Pregnacare Serisi bunu kullandım çok güzel tavsiye ederim
linababy10 Bazı takviyeler sabit veriliyor diye biliyorum yani 3. Aydan sonra doktorum başlatı ve hala devam ediyorum sonrasından benim eksiklerime bakıp verdi benim durumum böyle ilerledi
elifkcl linababy10 Bana 14. Hafta demir takviyesine başlandı zaten omega 3 kullanıyordum ona devam ediyorum bide bikaç gündür kramplarım oluyordu dün ulaştım direkt kalsiyum ve magnezyum başladı bebek büyüdükçe kramplar olur dedi şimdi onu kullanmaya başladım yani merak ettiğim değerlere bakılmadan da bu ilaçlar veriliyor mu şuan 17 haftaya gircem
elifkcl hilalibrahimm dün magnezyum ve kalsiyum başlattı kalsiyumu sabah kullandım magnezyumu da akşam kullanacam bakalım. Benim korkum değerlerimin ne durumda olduğunu bilmeden kullanmak kendim gidip bi genel kan idrar tahlili versem olur mu acaba mantıksız mı
linababy10 elifkcl evet haklısınız ama ihtiyacımıza göre veriyorlar veya haftaya göre ben magnezyum ve omg3- D vitamini 3. Aydan sonra başladım hala devam de ediyorum çok şükür kramplar olmadı ama bir kaç haftadır ellerimde eklem ağrısı oluyor B12 de başlattık ve Kalsiyum de sonrasından eklendi
hilalibrahimm elifkcl nasıl anlamadım ilk gebe kaldığınız zaman tahlil yaptırmadınizmi sonuçlarınız yokmu ben ilk gebe kaldığım zaman sağlık ocağına gittim o sonuçla beraber 2.dogum yaptım doktoruma gittim oda değerlerin çok yüksek dedi ama kullanmanı tavsiye ederim dedi
elifkcl linababy10 doğrudur doktor veriyorsa vardır elbet bir sebebi dediğim gibi ben biraz evhamlıyım o yüzden yani sizlerde süreç nasıl ilerliyor onu merak ettim bebişlerimiz iyi olsun da her şeye razıyız🥰
linababy10 elifkcl Allah sağlıkla, huzurla güzel bir hamilelik geçirmeni ve bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin 🌸🌸
elifkcl hilalibrahimm evet yaptırdım kalp atışını duyduktan sonra yapıldı ve değerlerim güzeldi sadece merak ettiğim belirli haftalarfa verilen takviyeler yine değerlere bakılarak mı veriliyor yoksa o haftalarda zaten kullanılması gerektiği için mi veriliyor sormak istediğim buydu
elifkcl hilalibrahimm ama anladığım kadarıyla belirli haftalarda verilen takviyeler var bunlar her şekilde kullanılıyor ve herkese veriliyor çoğunlukla. çünkü bebekler zaten bizdeki bütün vitaminleri çektiği için vücut buna ihtiyaç duyuyor