Eftelya16 miramoms_ 1. Doz kol ağrısından uyutmamıştı 3 gün buz koymanızı öneririm 2. Doz daha hafif geçti çok az ağrı yaptı sorun olmadı
Eftelya16 miramoms_ evet en uygunu o ben 2.yi de sağ koluma yaptırdım 1. Çok zorladı ama 2 ıyı korkarak gitmiştim
vanilyalibuse vanilyalibuse @miramoms_ balım ben bugün tdap aşısı oldum, 1 ay sonra td için çağırdı 🌸
dobilik vanilyalibuse miramoms_ Tetenoz mu 4 dedilerbenim Dr bir yeter demişti bi kez yaptım o kadar
miramoms_ vanilyalibuse 2 gün sadece üstüne yatamadım bide kolumu kaldıramadım onun dışında evi filan süpürdüm işlerimi yaptım
vanilyalibuse miramoms_ ben td için kararsızım çünkü 2021 yılında staj için 1 ay aralıklarla aşı yaptırmıştım ama bunu da son doz olarak olurum herhalde emin değilim 🥲
miramoms_ vanilyalibuse bebeği ve anneyi koruyormyus annem hemşire yaptır mutlaka dedi bilemedim yaptırcam ben 😍🫠 ama doktoruma sorcam muayeneye gittiğim zaman mutlaka
miramoms_ vanilyalibuse bide ne sorabilirim doktoruma ya aklıma hiçbirşey gelmiyor 😂😂 gidip görüp ilaç yazıp dönüyorum 😔
vanilyalibuse miramoms_ evet kuzum bana da 5’e tamamlayalım dedi de o kadara gerek yok bunu da yaptırırım biter 🥹
vanilyalibuse miramoms_ evet balım bir soracağım 🥹🎀💝 tdap beni çok korkutuyordu çok kararsız kalmıştım da hem kendi doktoruma hem de doktor arkadaşıma da danıştım yaptır dediler