allyslife vanilyalibuse ayyy inşaallah sağlıkla vaktinde gelsin inşaallah😍😍 40.haftada doğarsa son 40 kalmış🥹🥹 ben de 34+1 oldum, eşim ne çabuk geçiyor zaman di mi diyor.. ya ya dedim sadece😂😂😂
vanilyalibuse allyslife amiinn inşaallah tüm benişlerimiizz 🎀💗🥹 bir de bana sor deseydin hahahahahaha 💖💖💕💕
Lodoss vanilyalibuse hahah benimki de öyle dedi biraz hevam yapıyorum ay iyimi ay kalbi atıyor mu diye dedi onuda al iyice kafayı ye 😂🤣benim hareketleri hissetmemede çok var daha 12 haftalığım 🥹
vanilyalibuse Lodoss hahahahaha vallahi billahi aynısını söyledi 😅 oyy zaten alsan da duyamazsın genelde tam olarak 16. haftada net duyuluyor o cihazlarda 🥹💕
Lodoss vanilyalibuse bakalım hayırlısı artık hepimiz içinn sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi de başka bişi istemiyorum 🥹🌸
allyslife vanilyalibuse sen de yolun yarısına geldin oyyy daha geçenlerde yeni 11 haftalık olmuştun oysa🥹🥹
vanilyalibuse Lodoss AMİİİNNNN İNŞAALLAHH 💗🌸🙏🏻 benim de en büyük duam bu, minnaklarımızı sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütelim ✨💕🥹
vanilyalibuse allyslife Allah razı olsun balımmmm 🥹🌸💗💕 amiinn inşaallah tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsinleerr 🥰💝✨
beautiful_ vanilyalibuse Evet aynı valla az önce beşiğe koydum uyuyordu bir baktım başını beşiğin ortasına getirmiş 😂😂