Pasa2026 Kızlar ilk gebeliğim Kasılma olmasın diye ilaçlar kullanıyorum Bazen karnımın belli bölgesinde sanki biri itiyor gibi oluyor ama sadece belli bölgesinde sonra geçiyor bu kasılma mı oluyor 17 haftalığım tam hareket hareket mi gaz mı anlayamıyorum da
purpoles Pasa2026 karnınız birden geriliyor sonra geçiyor o his geldiğinde eliniz karnınıza koyarsınız sert olduğunu görürsünüz kasılma bu şekilde oluyor. Biri itiyor gibi his olmuyor bende ama haftanız küçük ultrasonda kasılma mı görüldü
__cansu_ Pasa2026 bianda şişip sertleşiyor 1 dk içinde yumşuyor ama bana rahatsızlık veriyo mesela tuvaletım geliyomus gibi baskı gibi bişey magnezyum içiyorum iyi geldi çok nadir oluyo 16 daym bende
Pasa2026 purpoles yok şöyle kanama alanımdan dolayı rahim kasılmasın diye ilaçlar kullanıyorumda böyle kasılmayı nasıl anlarım diye sormak istedim Sanki belli bi yerden içerden aniden bi sertleşme oluyor geçiyor
purpoles Pasa2026 balon şişirmişsiniz gibi oluyor rahim anlık sonra sönüyor. O içerden sertleşme olduğunda elinizle bakın karnınız taş gibi mi yumuşaksa kasılma yok demektir. Kasılma olsa anlarsınız bence çünkü çok değişik bişey
Pasa2026 purpoles çok teşekkürler progestan kullandığım için bağırsak hareketleri de çok net hissediliyor gaz vs de o yüzden gaz mı kasılmamı anlayamıyorum hiç
purpoles Pasa2026 evet oda karışıyor ama endişelenmeyin kasılma olduğunda farkediliyor karnınız yamuluyor hatta ben sizin haftalarınızda öyle farketmiştim.