cerenngeredeli Tanıyanlar vardır illaki @cerengeredeli hesabım vardı. Kızım doğunca girmemistim şifresini falan da unutmuştum. Kızım 14 aylık. Arkadaşlar ben dün hamile olduğumu öğrendim 🥹rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🤲🤲
havvahrsn cerenngeredeli ayy böyle 2. Hamilelik leri görünce çok mutlu oluyorum benim kızım daa 4,5 yaşında buralara yeniden geldim😀😀 bu bebişm de daha 5+3 haftalık minicik 🫠
beautiful_ cerenngeredeli hoşgeldiniz hayırlı olsun sağlık ve sıhhat ile kucağınıza alırsınız inşaAllah 🎀🩷
beeetul cerenngeredeli Amin canım hayırlı olsun ☺️ Aslında daha iyi olmuş yaş aralığı fazla olunca daha zor olur gibi geliyor tam rahata alışmışken yeni baştan başlamak ne bileyim.. Benim ilk bebeğim daha 3 aylıktı hamile kaldığımı öğrendiğimde hayatımın şokunu yaşamıştım ama şu an iyi ki öyle olmuş diyorum. Biri 5 diğeri 6 yaşındalar ve 15+6 haftalık hamileyim. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻
nicifi Bende geri geldim😅 oğlum 13 aylık , ben hamile olduğumu öğrendim. Korkuyorum, bakamam, çok erken yetişemem diye korkudan geberiyorum
havvahrsn nicifi Ahh güzel hemcinsim eminim o kadar güzel bi anne olucaksın ve iki bebeğine de çok güzel yeticeksin hiiç korkma kendini strese sokma
nicifi havvahrsn inşallah Allah herkesin yardimcisi olsun, sağ salim brbişlerimizi alalalım kucağımıza 🙏🏻 ilk oğlumda boyle korkmuyordum hiç
cerenngeredeli beeetul bende yaş farkı az olsuk istiyordum rabbim gonlume göre verdi. Hayırlı olsun sizede 🥹🥹