Dün akşam 8 9 gibi üzücü bi olay yaşadık. Hala etkisindeyim çıkamadım şimdi de korkuyorum böyle bi dünyaya çocuk getirmek için. Alt komşumuzun 5 yasındakı erkek çocuğu 22 yaşındaki pedofili tarafından taciz edildi ortalık karıştı benimde çok samimi olduğum insanlar yani yan komşumuzun pislik oğlu her akşam çocuklarla oyun oynar çocukların yanında durur sürekli onlara yiyecek bi şeyler alırdı bizde kendimiz gibi sandık her aile güvendi ama çocuğun yüzü mosmor 5 6 yerini emmiş afedersiniz özel bölgesini oynamış ben bile bunları duyunca başımdan aşagı kaynar sular döküldü annesini babası perisan haldelerdi polis o pedofiliyi götürdü benim eşim ve alt komşumuz çocuğu alarak karakola gittiler ben kadının yanında kaldım kadının kayınvalidesi ve kayınpederinin dedikleri beni daha çok etkiledi Nolmus emdiyse ellediyse kadının üstüne gittiler neden polisi çağırdınız kendi aranızda halletseydınız vs bunun gibi bir sürü cahil konuşması yaptılar dün akşamdan beri bu olaylar gözümün önünden gitmiyor şuan 15 haftalık hamileyim kendimi de suçlu hissediyorum bu hayata çocuk getirmek konusunda endişelerim var artık çocuklarımızı dışarı da mı çıkaramayacağız???