tugcenurl3 fbaris 73 kg hamile kaldım şuan 74 olmuşum ebem bebegın agırlıgı suyu falan dedi belkide hiç almamış olabılırımde ama ben yinede 1 kg olarak sayıyorum😅 Benim hamilegim agır geçiyor malesef cok yiyemiyorum kendimi zorlayarak 28 haftaya kadar geldim cogu bitti azı kaldı inşallah
Neslican12 38+1 12.5 kilo aldim 9 eylulde dogumm var inşAllah Allah nasip ederse cocuk şu an 3300 muş
feyzaciim royalmama ben ilk 4 ay 8 kilo aldım hshshssh şimdi 31. Haftadayım 17 kilo olmuş burdaki yorumları görünce allahım diyorum ya nasılll hahshs Çünkü kalçalarım falan o kadar yağlandı kii. Öyle aşırı yemesem bile vücudum yağlandı yanii tamamen yapı meselesi inşallah o yağlar bize çocuklarımızın peşinde koşarken yardımcı olsun diye verilmiştir 🙇🏻♀️😂😂
royalmama feyzaciim ahahah kesinlikle lazım olmasa neden yağlanalım ki 😅 önceki gebelikte 18 kg almıştım lazım da olmuştu açıkçası 🤭
ireeemnur ceylaw evet gerçekten herkes formunu korumuş önemli olan bebeğe kilo aldırmak diyorlar aslında ama bilmiyorum o mu almıştır ben mi 😂
ceylaw ireeemnur di mi bende diyorum 30 gramlık bebek için 2 kilo almışım. Sanırım doğuma kadar zayıf kalamayacağım 😅 Amann yeyin gitsin anam bacım, biraz da içeridekiler istiyor, ne yapalım yani