temmuzonbir allyslife bacım yiyebilsem de alsam keşke ya hiç kilo gözümde yok alınır verilir diyorum ama yiyemiyorum ki 😃 annem sen nasıl hamilesin ya diyip duruyor 😂
allyslife temmuzonbir ay olsun, hiç takılma, böylesi daha sağlıklı, beden ve hormonlar kendini biliyor da yedirmiyor hiç zorlama sal akışa🫠 bedenine güven🫠
temmuzonbir allyslife saldım artık bebişim ya, kontrole gittiğimde doktoruma sordum bebeğim için sakıncalı mı gelişimini etkiliyor muyum diye kafama takılıyor epey bir, hayır gelişimi ileride bile sorun yok dedi içim rahatladı yiyebildiğim kadar yiyorum aşkım 😀
allyslife temmuzonbir evett, hiç etkilenmiyorlar aşkım hiç. Sen sıkma canını. Haftasıyla uyumlu olduğu sürece hiçbir sorun yok🫠 maşaallah barekallah, sağlıkla gelsin bebişlerimiz💖
temmuzonbir @allyslife bu arada kuzum devlet hastanesine gitmiştim ya şeker yüklemesi için, doktor kan idrar almam lazım sisteme kontrol girmem lazım demişti sonuçlar çıkınca bir fitil vermişti bende kullandım demiştin sen, doktorum o fitili kullanmama izin vermedi gebelikte riskli ve zorunlu durumlar olmadıkça bu fitili kullanmanızı istemiyoruz neye istinaden verdiler anlayamadım dedi
allyslife temmuzonbir ay nasıl ya aksine çok yaygın verilen bir fitil, geçen hafta kuzenime de verildi hattaa. Çok garip. Ben de 20lerde kullanmıştım yanılmıyorsam, sorun yaşamadık şükür.
temmuzonbir allyslife bilemedim ki canım, başka bir fitil yazdı bunu kullanman daha sağlıklı dedi onu kullandım, eczacımada danıştım anlattım böyle böyle diye, evet zorunda olmadıkça tercih edilmiyor bu fitil dedi kafam karışarak diğerini alıp kullandım 😀
temmuzonbir allyslife evet bitanem öyle dedim bende kullanmamamda vardır bir hayır, amin canım teşekkür ettim 💓💓
edaa240214 deletedmom0913 14 haftalığım 1 buçuk kilo almışım ama bazen düşüp eski kiloma döndüğümde oluyor 😂
leylaannesi Bacılarım dikkat edin iki kişilik yemeyin bebeğe kilo aldıracak şeyler tüketin. Az sık sık yiyin benim yaptığım hatayı yapmayın 35 kg aldım ilk hamileliğimde aman diyim dikkat edin şimdi 6+2 hamileyim çok dikkat etmeye çalışıyorum şimdi
allyslife leylaannesi oyyy🥺 bu hamileliğinde her şey çok kolay ve güzel olsun inşaallah. Sağlıkla kolaylıkla gelsin bebeğin🌸
allyslife deletedmom0913 biraz hızlı ilerlemişsin canım, sağlıklı dengeli öğünlerle ilerlemeye özen göster🫠 yemek = sağlıklı bebek değil maalesef.
deletedmom0913 allyslife inan bu gebeliğimde hiç yemiyorum desem yeridir. İlkinde bu gobekle doguma gitmiştm ben. Hiç hamile kıyafeti almadım ama suan yavas yavas alıyorum hiçbişi olmuyo cunku. 44le hamile kaldım zayıfımda yani ama ne yesem kiloma yansıyor, su içsem yarıyor diyebileceğim bi dönemdeyim 🥹