rumeysaozdemirr Merhaba, 6+3te kese gözüküyor ama bebek yok, alttan da baktı doktorum ama pcosum var reglim düzensiz geç döllenme olmuş olabilir haftaya gel dedi. Bunu yaşayan var mı? Endişe ettim açıkcası
gamzeakarsu17 rumeysaozdemirr hergün onlarca kişi aynı şeyi yaşıyor haftaya gittiğinizde görürsünğz inşallah
baharaytarr rumeysaozdemirr ben de 6+6 kese var bebek yok dedi🥺 bu haftada bebeği görmen lazımdı dedi 10 gün bekle dedi ama ben çok endişeliyim🥺
serife3636 rumeysaozdemirr evet gittiğim de 6 haftalık di bebeği görmedi keseyi gördü 15 gün sonra tekrar gel dedi çok şükür alttan muane ile bebeği gördük geç döllenme olmuş normal adet tarihime göre 10 haftalık ama geç döllenme olduğu için 8 haftalık şuan
rumeysaozdemirr baharaytarr 🥺 beklemek çok zor ama inşallah geç döllenmedir sabırla bekleyelim inşallah bir dahaki gittiğimizde görürüz
rumeysaozdemirr serife3636 şükür Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, inşallah benim de geç döllenmedir aynı şekilde sıkıntısız bebeğimi görebilirim
serife3636 rumeysaozdemirr Amin teşekkür ederim sıkıntı stres yapmayın güzel düşünün güzel olsun inşallah hayırlı haberler alırsınız