gamzebalkrz rabiacomm benim 4+3 8000 daha sonra 15000 26000 diye yükseldi dahada kese bebek görüldüğü için bakmadılar
rabiacomm gamzebalkrz ben 28 agustosta test yaptım evde pozitif çıktı kan verdim 269 çıktı 4 gün sonra tekrar kan verdim 309 çıktı
rabiacomm gamzebalkrz inşallah yükselir bende daha gitmedim bir hafta bekliyim öyle gidicem başka doktora çünkü bu doktorum çok ilgisiz ve sürekli negatif konuşuyor
rabiacomm gamzebalkrz özel hastaneye gittim en hep kanlarıma doktora da oraya gittim ama hep bir negatif konuştu anlamadım yani
ruvhanim rabiacomm korkmayın nasip benim boş gebelikti bir önceki HCG baya yükselmişti ama ultrasonla düzenli takip lazım, şu anki için de o yüzden korkuyorum
ruvhanim rabiacomm doğru ben de kaç tane doktora gittim hatta birisi kürtajla alakalı o kadar korkuttu ki rahme zarar veriyorlar falan diye
rabiacomm ruvhanim bana direk kimyasal gebelik dış gebelik tutunamamış olabilir dedi kanaman olur diyor 4 gündür güya kanama bekliyor doktor Allah’a şükür bir belirtim yok öyle
hyrss Kızlar benim soru ortada kaynamış, kahverengi leke kesildi demiştim ya dünden beri şuan belim agrıyo kırmızı şekilde kan geldi ben adet mi oluyorum acaba yaa 5+4 olup başına kanama gelen var mı
ruvhanim hyrss bir doktora görün bence hiçbir bilgim yok konuyla ilgili ben olsam doktora giderdim kanama miktarı falan da önemli belki normaldir
cggc hyrss evet bebimde basima geldi bende 5 haftalik 5gunlugum diyer hamileligimde olmadi hic boyle ama bugun gittim baktilar muane ettiler suan bi problem gozukmuyor dedi
rabiacomm ruvhanim aynen bekliyorum şuan kanamam olursa zaten kimyasaldır derim olmazsa pazartesi kan veririm
senaln rabiacomm aşırı ağrı ve kanama olmadığı sürece normal olabiliyormuş rahim genişlerken damarlar çatlama yaptığından. Ama yine de gebelikte küçük yâda büyük kanamalarda her zaman doktora bi görünmekte fayda var bence.