Yaradanisterse Benim 18 gün gösteriyor, daha isim belli değil bu arada isim belli mi sizin? Çatı muayenesi yapıldı mı??? Hazırlıklar ne durumda vs vs
yelzf Yaradanisterse son 25 bizim de. Hepsi sağlıkla gelsin. Henüz çatı muayenesi olmadık 38. Hafta dedi doktorumuz. Son hazırlıklar
aysenursennnn nazende17 biz tatile gitmiştik asansör yokmuş günde 3 kere 3. Kattaki odaya in çık yaparak 4 günde döndürdüm çocuğu 😂
Yaradanisterse yelzf benim de kız 😊 sağlıkla gelsinler vallahi ya karın çevresi ve baş geriden geliyor biraz
newmomad Yaradanisterse keşke olsa bacım:(3( iki gündür yalancı sancılarım var şiddetli bakalım bugün nasıl olacak🫣
yelzf Yaradanisterse amin. Benim kızımda da bağırsak parlaklığı görüldü20. haftalardan sonra . İnşallah hepimiz sağlıklakucagımıza alırız
Yaradanisterse gozde_mete amaaannn böyle duyunca insana tuhaf geliyor 18 olmuşum zaman geçmiyordu nasıl geçti hemen sonra
gozde_mete newmomad 🥲 benim zerre belirtim yok, sadece karnim sertlesiyor gun icinde surekli o kadar, gelsin istiyorum artik cunku kilosunun artiyor olmasi beni korkutuyor😵💫
newmomad gozde_mete benim de yoktu bi anda yalancı sancılar başladı önce hafif hafifti iki gündür baya şiddetli. Bugün yok mesela daha:(( benimkinin de kilosu artıyo günü dolunca doktor yatış verdi gelmezse :(