18 e kadar değiştiğini ya da doktorun acemiliği mi desem aceleciliği mi desem 🤓 özeldeki doktorum çok yaşlı bi kadın tecrübesine güveniyordum ne yalan söyleyeyim ortanca kızımıda onda doğurdum hatta sonra bu hamileliğim de de başka bi özele gittim oradaki doktor çok erken bu haftada söyleyemem diye benimle münakaşaya girdi tabi olcak varya başıma gelecek ben tuttum o ortanca kızımı doğurduğum doktora gittim kız dedi biz kendimizi yine kıza hazırlık pembe emzikler biberonlar 😀 sonra 17 de devlette erkek dedi doktorla odada şok yaşadık pipi ve testis de gösterdi ama yine inanamıyorum çünkü özele gittiğim doktor çok tecrübeliydi o doktorun yanıldığını düşünüyorum ikimizde benim tepkime bakarak bi hafta sonra perinatologa randevum vardı 2 ayrı perinatolog aynı odada muayene ettiler yüksek tansiyondan dolayı ikisi de dediği şey female değil mi dediler doktor da evet dedi biz artık bi o bi bu derken kafamız efsane karıştı özel doktorumuza gittik bu sefer 12 haftada söyleyemem dediği doktora sedyeye yattım canım bu da kız gibi ya dedi sonra hocam bize pipi gösterdi devlet doktoru dedim alttan muayene edelim o zaman bu hem öyle hem böyle rahatsız etti benide dedi alttan probu koyduğu gibi erkek olduğu gözüktü 😊 3 kızımda da hiç böyle bişey yaşamadım sürekli doktor değiştirmek cinsiyet öğrenmek için iyi değilmiş onu anlamış oldum🫣