papatyaannesii Kızlar dün 38+1 de sezaryenim vardı çok şükür her şey yolunda geçti merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz, darısı bebişini bekleyen bütün annişlerimize🌸🫶
duygunisa papatyaannesii hayırlı olsun inşAllah Rabbim analı babalı büyütsün inşAllah canım darısı başımıza ☺️🌸
mom28_ papatyaannesii gözünüz aydın çok geçmiş olsun belden uyuşma ile oldunuz değil mi uzun sürüyor mu
papatyaannesii cansuudeniz teşekkür ederimmm🥹 emin ol korktuğum kadar değildi hiçbir şey çok şükür tabi acıyor acıdı ama geçiyor🤗
papatyaannesii mom28_ teşekkür ederimm evet spinal anestezi yapıldı bebek 15 20 dk da doğdu dikiş kapatma derken ameliyat 40 dk yı buldu
Cnuryasar Maşallah canım çok sevindim benimde ikinci sezaryenim martta olucak şükür ilki iyi geçmişti inşallah bu da öyle geçer 🌸 ben spinal olmuştum senin nasıl geçti
papatyaannesii Cnuryasar benim de ikincisiydi ama ilkinden çok daha iyi geçti her şey, hiçbir şey korktuğum kadar olmadı
izzzzz papatyaannesii ameliyatınız ne kadar sürdü belden mi uyuşturdular bir de süt gelmeme meselesi doğru mu ?
papatyaannesii izzzzz 40 dk sürdü belden aşağı uyuşturdular ilk 2 3 gün sütüm çok çok azdı mama takviyesi aldık doktor talimatıyla ama bebeğimi sürekli emzirdim şu an çok şükür daha iyi
srpla merhaba arkadaşlar ben 8 haftalık ikiz hamilyim ve maalesef toksoplazma olduğumu görendim ilaç tedavisi görüyorum bu durumu yaşayan varmı