dobilik BKZ suyunuz nasıl geldi acaba sancınız var mıydı oncesınde az önce ben de lavaboya gittim sonra ayağa kalkınca Bı su gbi bişey geldi ama anlayamadım🥹
BKZ dobilik sancım o gece başladı ve başladığı an su geldi durduramadım dört saat boyunca doğuma girene kadar aktı hiç durmadan
dobilik BKZ anladım çok çok geçmiş olsun sağlıcakla kavuştunuz bebeğinize tez zamanda kucağınıza alın inşallah 🥹❤️
BKZ naranta bebiş aynı bir haftayı tamamlayınca değerlendirecekler ben de toparlanmaya çalışıyorum ağrılar devam ediyor ama aklım hep orda 🥺
naranta BKZ insallah saglikla kavusacaksiniz 1 haftaya 🫂 kiyamam ben sana cok hizli gecer zaman hemen toparlanirsin kavusursunuz insallahhh
cansumbl BKZ ayy canım, sarılıyorum sana çok. Ben de tam 35 te doğum yaptım 6 gün kaldı kızım. Aynı şekilde hiç dokunamadan götürdüler 🥹 süreç su gibi geçsin inşallah. Öyle hızlı büyüyecek ki sonra bambaşka bir bebek olacak inanamayacaksın. 🥹🥹😍
cansumbl BKZ orada çok iyi bakılıyor, ben hep buna odaklanıp sabretmiştim. Hissettiklerini çok iyi anlıyorum 🥹
cansumbl BKZ kızım da öyleydi taburcu olduğunda. İlk başta ben de kızmıştım yalan yok ama sonra ben bakarken de pişik olduğunu görünce günah mı aldım acaba dedim 😅 taburcu oldu mu nasıl durum? 🙏🏻