yumicupii Bir var gibi geliyor bir yok ya şeffaf test çizgisi diyorum kararsız kaldım sizce 😂 days comfort marka hep bunu kullanıyorum bu arada
Semaaa__ yumicupii var ama yok ahahahaha harbi bu ne böyle bi çizgi var gibi ama yok gibi de hahahhaha
yumicupii analiquee Semaaa__ Busce1 akbltsvda bebekisteyen edaylmz2312 mehtapp7 hyriye00 ecemiyy sevgidolubiranne nicifi Kıslar yine kör oldum 🤣 az önce yaptım ben hafif bir şey gördüm ama telefon parlatarak çektiği için azıcık koyulttum bugün dpo 11 artık umutlarım sönmeye başladı 😅
Semaaa__ yumicupii haahahaah kıyamam yaa sende iki arada bi derede kaldın şimdi yarın ilk idrarla tekrar yap bana da haber ver merak ettimm ahhahaha
akbltsvda yumicupii hhaha ah o heyecan ve sabirsizliklik. Hayirlisi ile olur inslhh🙏2 guncuk daha bekleyip öyle yapin derim
yumicupii akbltsvda bebekisteyen edaylmz2312 mehtapp7 bnrssl01 Sabah 7.30da yaptım bir daha onda bir şey çıkmadı gözlerim uyuştu 😂 yok heralde ya bakalım yarın dpo 11 yarın ya da yarından sonra çıkmazsa bir şey yoktur 🥲
bebekisteyen yumicupii canım DP 10 11 bunlar çok erken 14′te çıkabilir yani adet günü veya adetten 1-2 gün önce
sevgidolubiranne yumicupii bence yaptığınızı da atın bakalım hangi marka bu arada bende gördüm çizgiyi