ikiprensannesi___ Kızlar oğlum akşam 10 yada 11den beri kusuyor şu saat oldu uyuyor uyanıp kusuyor ama artık mide boşaldı iyice sarı sıvı kusuyor şimdi hastaneye götürücem eşim yok nöbette şaşırdım kaldım resmen sarı sıvı kusması ne oluyor acaba
Sadeceanne2 ikiprensannesi___ mide safranı o korkma. Gidince kusması için bir iğne yaparlar durur Salgın varmış ona denk geldiniz demek ki geçmiş olsun
hicranguvenaks ikiprensannesi___ benim kız da en ufak salginda hep öyle olur ilaç da fayda etmez içtiğini kusar sadece serum fatmyda ediyor bence bi acile götür serum taktir hep kusuyorsa ilaci versen onu da kusar
ikiprensannesi___ kalbimdekiminik gidemedim gece 2 çocukla hiç uyumadım başında durdum ateş ölçtüm sürekli kustu sabaha kadar sabah babası gelir gelmez işten aldı götürdü bulantı iğnesi yapmışlar baya rahatlatmis yavrum uyudu kaldı şimdi gece oda uyuyamadi hiç doğru düzgün uyu uyan yaptı hep öğürerek kalktı ya
ikizannesiasl ikiprensannesi___ geçmiş olsun canım. En son mide suyunu kusmuştur o da sarı renk oluyor. Ama dünden beri kusuyor ya hastaneye götür serum takılsın vücudu çok susuz kalmıştır
ikiprensannesi___ ikizannesiasl sabah götürdü babası iğne yapmışlar o iyi geldi uyuyo şimdi rahataladi ama o sarı suyu bir defa kusmadi sürekli kustu durdu sabaha kadar
kalbimdekiminik ikiprensannesi___ Allah korusun belki enfeksiyondu neden yapmamışlar ki benim eltinin kızı bi ara öyle olmuştu
ikiprensannesi___ elisamommy evet canım şimdide eşim başladı ya kusmaya oda gitti şimdi hastaneye tek duam bebeğime geçmemesi daha çok ufak ve banada geçmemesi lazım