Ben ilk trimesteri çok yoğun geçirenlerdenim 4 haftadır annemlerde kalıyorum bulantı tansiyon yükselmesi düşmesi sudan bile midem bulanıyor yemek kokusu herşeyden kızarmış ekmek çubuk kraker araştırdım bulantıyı azaltan ne varsa denedim ama hiç bir şey fayda etmedi nane kokusu ve limon kokusu hariç neyse. 11+3 uyandım 3 saat falan geçti uzanırken vajinamdan karnıma şiş batması gibi bir şey oldu sıçradım yerimden ama hemen geçti diye umursamadım 2 3 saat sonra oturmuşum altıma kaçırdım sandım daha kalktım lavanoya giderken annemler arkamdan koştu oturduğum yer kan gölü olmuş yürüdüğüm yerler kan lavaboya gittim dizime kadar inmiş doktorum izinliydi acile gittim acil devlet hastanesi bir boka yaradığı yok özele gittim 3 katı para verdim hafta sonu diye sırf kalp atışı varmı duyim diye gittik kesede bişey yok bebek çok iyi dedi doktor kalp atışını duydum ama ben kanı gördüm o kalp atışını duyana kadar ağla ağla hal kalmadı birde ilk gebelik 3 gün sürdü progestan yazdı doktor 3 günün sonunda kesildi çok şükür ama neden oldu nasıl oldu hala ne ben anladım ne doktorlar