ikidiranne Kızlar ben iki aydır gece uyuyamıyorum mide yanmasından şuan 26 haftalık olduk uyku akıyor gözümden ama çok kötüyüm. Rennie içtim soda içtim bana mısın demiyor bacak krampları da cabası 🥲🥲
vldnsrrc ikidiranne Ben aşırı kötü olunca ilaç falan fayda etmezse sol tarafıma doğru koltukta yan oturarak iki yastık koyuyordum…Bildiğiniz oturur pozisyonun hafif sola yatmış şeklinde uyuyorum
ikidiranne vldnsrrc az önce oturarak mı uyusam dedim 🥲🥲 bi çıksın karnımdan çok büyük ısırılmalar haketti. Canımdan bezdim 😂😂
vldnsrrc ikidiranne Aşağı yukarı her gece şu çocuğu sağlıkla bi doğursaydım diyip cümleler sıralıyorum…Bi doğursaydım neler neler yani
ikidiranne vldnsrrc aynı durumdayım ya ilk gebeliğimde böyle bişey yoktu kızım çok uysaldı karnımda da doğduktan sonra da ama bu biraz fena gibi 🥲
vldnsrrc ikidiranne Allah yardımcımız olsun…Sağlıkla kucağımıza alalım da artık bu günler öyle böyle geçecek
aliyea 38+3 ve daha da arttı mide yanması çok can sıkıcı bir durum oldu iyice dayanacağız başka çare yok