2022 yılında tup mide oldum 2025te hamile kaldim kaybim oldu ama tup mide ile alakası yok 2026ta yeniden hamile kaldım simdi doğumuma gün sayıyorum 🌸 bebegimin kilosu cok iyi haftasıyla uyumlu cok şükür. Az yiyip sık besleniyorum beslenmem az olduğu icin yararsız besinlerle midemi doldurmak istemiyorum o yüzden sağlıklı öğün almaya özen gösteriyorum. Vitaminlerimi mutlaka kullanıyorum çünkü yeteri kadar besini tuketemedigim icin depolarim boşalsın istemiyorum, gebelikten önce de hep vitamin kullanırdım. Bir seyi canim cok isteyip onu tikabasa zorlarsam maalesef kusuyorum o sebeple doyduğumu anladigim an bırakıyorum ve tabağımda yemek kalırsa 1 saat sonra yeniden yiyorum. Şekerim düşmesin diye mutlaka ara öğün yapıyorum. Benim tek sıkıntım su. Maalesef suyu cok içemiyorum günde 500ml - 1lt arasinda oluyor. Cok zorda kalmadıkça katı-sıvı ayrımına dikkat ediyorum. Cok sukur suyuyla da ilgili bir problem yaşamadım 2 tüp mideli arkadaşım var onlar da sağlıkla dogurdular bebekleri kocaman oldu