metonunannesi Arkadaşlar marka değil de şekil olarak soruyorum damaklı damaksız ya da yuvarlak sizce hangisini seçmeliyiz ve bebeklere nasıl etkileri var bilginiz var mı
muhendistenfikirler metonunannesi bebeğin dişleri çıkmadan önce damaksız, dişleri çıktıktan sonra damaklı emzik kullanmak gerekiyor anatomik olarak böyle öneriliyor
melismersin metonunannesi bibsin deneme seti var canım. Onu alabilirsin. haberim olsaydı direk o seti alırdım. Ben her marka aldım şuan emzik koleksiyonum var. Evlenirken asıcam boynuna kızımın 😅 hiçbirini tutmadı haha
aybala01 İki kızımda da avent kulandım etrafımdaki herkez onu kualnıyor düz uçlu olan brnekler için çok idael bence araştırın isterseniz ❤️
metonunannesi aybala01 çok kez gördüm ama gerçekten güzel olduğu için mi yoksa çok mu isim yaptı anlayamadım
naranta aybala01 avent ultra air aldim o damaksiz galiba o zaman dimi? bibs’in de yuvarlagini aldim ucu top gibi
metonunannesi naranta o ucu top gibi olanlar çok sevimli geliyor bana ama dudağı sürekli önde sivri gibi duracak sanki bilemedim o yüzden
aybala01 naranta Kusura bakmayın yeni gördüm evet bence tutar etrafımdaki herkez onu kulandı bende 2 çocuğumdada kulandım ucu top gibi olanlar kulanışlı olmuyor malesef çocukların öğürmesine sebebiyet veriyor
ilaydagkk1 naranta canım damaklı olup normali emmeyen kauçuk eski usul emen çocuklarda var o yüzden 1 er tane damaklı ve damaksız aldıktan sonra bence doğunca duruma göre hareket etmek daha mantıklı
naranta metonunannesi yani onu severse gun icinde veririm ama cogunlukla aventi tutarsa avent veririm diye dusunuyorum temelde avent bana en iyisiymis gibi geliyo
aybala01 metonunannesi Yuvarlak uçlu olanlar güzel.görünümlü ama kulanışsız oluyor malesef çpcukların öğürmesine sebep oluyor ama avent öyle değil minik ben çok memnum kaldım tercih sizin tabi❤️
naranta metonunannesi rica ederim❤️🥰 bu arada her bebek her emzigi sevmiyo yani mecbur denicez sevmezse🫢
melismersin zeyuss yani aklına gelebilecek her emziği aldım biberon ucu bile dahil😅 diliyle ittiriyor zorlarsam öğürüyor zaten. Beni emzik olarak kullanıyor 😅 ben teslim oldum artık
zeyuss melismersin tutmayan çocuk tutmuyo ya bakkal emziğine kadar almıştım bu sefer biraz daha zorlamak istiyorum rahatlık 😂😂
melismersin zeyuss inşallah tutar haha. Ben en son daha fazla yıprandığımı fark ettim umudumu kaybetmekten bıraktım denemeyi 😅