tazemomm_ Annelikmesaisibasladi merhaba evet dün gittim yani fiyatından da belli olacağı gibi renkli ultrason kalitesi de pek iyi değildi doktor 14. Hafta da erkek demişti dün bacak arası sıkmış göremiyorum dedi erken haftada cinsiyet söyleyince bazen değişebiliyor dedi kendini sorguladı o da yani haftaya tekrar gidicem bakalım
unix tazemomm_ ben gittim durudakine cinsiyeti görmek için baya uğraştı sonra gördümü bilmiyorum kız dedi kendi doktoruma gittim erkek dedi şuan hala erkek güven vermiyor bana açıkcası
Annelikmesaisibasladi Elinize verdi mi Peki renkli ultrason orada da kötü kızmda vardı bunda da olsun istemiştim pek içinize sinmemiş ben birde a life sorayım benim haftam şuan 20 haftalık ayın 9 detaylı ondan sonra renkliye gireyim diye düşünmüştüm
tazemomm_ Annelikmesaisibasladi renkli ultrasonu kağıt olarak vermiyor video fotoğraf çekiliyor sadece ultrason kağıdı siyah beyaz veriyor
Annelikmesaisibasladi tazemomm_ bana ultrason kâğıdı lazım çok teşekkür ederim söylediğiniz için duru iptal oldu benim için
tazemomm_ unix bende 25 haftalık şuan duru tıpta ki 14. Hafta da erkek demişti şimdi bacak arası sıkı göremiyorum bazen değişebiliyor dedi şaka gibi 😀
unix tazemomm_ valla bna baktı baktıı kız dedii gördüğünü sanmıyorumda 2 hafta sonra gittim kocaman pipi 😂
tazemomm_ unix unix Bencede görmüyor ben özellikle sordum ama emin misin kâğıtta ne yazıyorsa o değişe ihtimali var mı dedim hayır dedi kâğıtta ne yazıyorsa o Etlik şehir hastanesine bi gittim ki kız 😀 hemde Orda ki 2 ayrı doktor da kız dedi bakalım duru tıpa haftaya tekrar gidicem cinsiyet değişti haberini nasıl verecek 😀
unix tazemomm_ gittiğinzde banada yazın merak ettim birdahada gitmedim ben oraya yanlş bilince birde yüzde 80 dedi bze