Asdjasdj34 Bussraa20 bizimde henüz net değil doktorumuz erkek diyor başka doktor kız bekliyoruz bakalım 😂😂
Bussraa20 Melisecmel inşallah gösterir🙂 ben 13+4 haftalıkken hem ikili tarama yapıldı hem cinsiyetine bakmaya çalıştı göstermedi
Rabia2019 Sadecan 14 haftada nasıl kesin diyebiliyor yanılma payı çok yüksek bence kendini çok alıştırma canım, 14+2 de net bir şekilde pipiyi gösterdi ama yine de kesin diyemem bu hafta erken dedi doktorum
Salihafurkan https://i.hizliresim.com/gr1n53.jpg Kızlar bizi tahin edermisiniz 15 haftalik olduk hala cinsiyet belli değil ya
Elifdemirci Salihafurkan erkek gibi geldi bana benim kesemin aynısı uzun gibi bende 13+1 deyim dün öğrendim değişmezse tabi😊
Sadecan Rabia2019 11 haftalıkken kendisi söyledi ben sormadım ama belli olmaz hazırlıklara başlama dedi. 14 te cinsiyete kız mı demiştik dedi evet dedim. Artık hazırlıklara başlayabilirsiniz dedi kesin mi bu sefer dedim kesin dedi. Bizde o hafta annemle alışverişe çıktık🙈 inşallah değişmez
Seranne Kız benimde. Ama değişme oluyor kızlar ben benimkinden Emin’im hissim hep o yöndeydi o yüzden değişmeyecek biliyorum💝