temmuzonbir Kızlar doruk ismine karar verdik, çevremizde hiç doruk isimli bebiş yok, sizlerin varsa eğer nasıl acaba huy davranış yapı olarak ☺️
nurbora temmuzonbir arkadaşımın çocuğu var tanıdığım şuan 15 yaşında oldu beraber büyüttük resmen. Erkek çocuğuna göre çok usluydu kibar bi çocuk sanata yatkın
sesamos27 temmuzonbir benim görümcemin oğluna doruk koydular. Henüz 7-8 aylık falan ama çok güler yüzlü ve meraklı bir bebek. Hareketli ve mutlu çok tatlııı tam ıssırmalıkk 🥹
nazliycaa temmuzonbir yeğenimin ismi Doruk Ege beyaz tenli, yakışıklı dikkat çeken bir çocuk maşallah. Ve çok zeki onun dışında biraz bilmiş, dediğim dedik ve çokta hareketli
temmuzonbir nurbora öyle miii çok sevindim ya, benim oğlumda umarım bir sanat veya spora karşı ilgili olur ☺️
miniksusamtanemm beyaz tenli, tombiş, akıllıı, dışa dönük, sosyal bir çocuk olarakk tanıdığımm var. zaten doruk ismi de bana hep bu özelliklerii çağrıştırıyor
temmuzonbir miniksusamtanemm ne güzel ya çok sevindim, ben beyaz tenliyim bebekkende çok tombikmişim bana benzerse tam dediğiniz gibi olur 😀
temmuzonbir tavukben çok hareketli olacağı kesin benim oğlumunda çünkü 1 saniye durmuyor içerde dönüp duruyor 😀 inatçı olmasın inşallah ya
fikretbaciniz temmuzonbir inşallah aşkım onlar da iyiler anne baba olarak ama psikolojileri değişik 😀
temmuzonbir fikretbaciniz bizim psikoloji normal Allah’ın izniyle bacım ama babamız biraz pimpirikli olacak galiba o dokunmasın bu sevmesin hasta olur üşüdü mü neden uyumuyor gibi gibi 😀😀
temmuzonbir nazliycaa dediğim dedik ve bilmiş olmasın lütfennnnn 🙏🏻😀 çünkü öyle çocuklar ortamlarda itici oluyor dışlanıyorlar biraz maalesef