annekiz6141 Babyy_Mom evet çabuk büyüyor bacım ondan baya ihtiyaç oluyor 😂 bana gelenler neye ihtiyacın var diyor ben zibın diyorum jdjdjdjd bıde kızıma evde kısa kollu üst ve ince alt pıjama giydiriyorum o şekilde takımlar var ıyı oluyor bıde uzun süre gıydırıldıgı ıcın kırlı oluyor makınada vs oluyor 😂 mesela benim şuan zınına çok ihtiyacım var 😂😂😂 geçen ay da yenı aldım bıssurı güya djshsheh ama kırlıde oluyor e diğerleri de bazen olmuyor çok camasır değişiyor ama ne kı kıyafetleri toplasan bı sele yetmez açamıyorum da 😂 neyse açtım ütüledim şükür zıbın var ama yinede lazım 😂🤣
Babyy_Mom annekiz6141 Zıbıncılar sizi. 🤭 Gerçi özellikle yaz bebekleri için zıbınla geçiyor çoğu zaman demişlerdi. Dediğiniz gibi üzerine ince bir üst ve alt yeterli oluyor. Terledi, kustu, pisledi derken sık sık değişime ihtiyaç oluyor demekki. 😅
ceydakzlky52 Çokça yazan olmuş okumadım ama hediye almak yerine gönlünüzden kopan bir miktar para vermek daha iyi anne kendi ihtiyacına ve zevkine göre alışveriş yapmış olur
Babyy_Mom ceydakzlky52 Başkalarında dediğiniz gibi ben de para vermeyi tercih ediyorum ama bu sefer biraz maneviyat odaklı ilerlemem gereken bir arkadaşım olduğu için hediyeleşmeyi tercih edeceğim. 🤗
parla94 Babyy_Mom tüm yorumları okudum yürüme arkadaşı dışında yazılan her şeyi almışım mesela ki kızım daha doğmadı. Bu yüzden ya ileriki aylar hatta yaşı için alın ya da oyuncak alın. Ben de oyuncak tercih ediyorum hediye alırken. Kıyafet vs aile tamamlıyor zaten direk bebeğe yarayacak bişey olmadı hoşuma gidiyor
Babyy_Mom parla94 Teşekkürler. 🌸 Ben de yürüme arkadaşına daha sıcak bakıyorum, dediğiniz gibi henüz alınmamış olma ihtimalinin yüksek olması ve gerçekten işe yarayacak bir ürün olması daha verimli olacak gibi geliyor.
annekiz6141 Babyy_Mom Aynen öyle valla.. Ha bıde Stok bez olabilir 2 aylık bebegın neye ihtiyacı olur kı başka bilemedim 😂🙊ileriye dönük düşünemiyorum gereksiz buluyorum ya.. Kanguru olabılır genelde temas bağımlısı oluyo bebeler. Aman istediğinizi alın işte bence önemli olan sızı görmesi 🥰 ha bıde bişeyleryemek ııcı yakınsanız sız yapın bence evden götürün
Babyy_Mom annekiz6141 Sağ olun. 🌸 Evet, yük olmamak adına yanımızda ikramlıklarımızla gitmek de aklımızda. 🤗
daenerystargaryen Babyy_Mom Fisher price konuşan köpekçik veya aynı markanın konuşan kitabı olabilir bence. Oyuncak daha özel bir hediye gibi geliyor bana. Herkes kıyafet alıyor zaten arkadaşlığın ayrı bir anlamı olmalı diye düşünüyorum. 💕
Babyy_Mom daenerystargaryen Fisher Price konuşan köpekçik önerisi gelmişti bunun üzerine aynı markanın eğitici köpekçik yürüme arkadaşı dikkatimi çekti büyük ihtimalle onu alacağım. Teşekkürler. ☺️🌸🤗