yslinur Reglime 1 hafta var hamilelik bekliyorum ve sanki bütün semptomları gösteriyorum test yapmak için bekliyorum ama çok sabırsızım sizce kan veya çubuk test yapmalı mıyım net sonuç için beklemeli miyim en erken ne zaman öğrendiniz gebelikleri ?
momofAsyaa yslinur merhabalar aslında bu Yumurtlama tarihinize göre değişir mesela ben adetimin 10. Günü yumurtlama günüm olduğunu bildiğim ççin yumurtlamanın 12. Günü test yaptım adetime 8 gün vardı çift çizgi oldu
__mdh2805 yslinur Reglim 3 gün gecikmişti test yaptım çift çizgi olunca hemen iki gün sonraya randevu aldım ve 4+4te öğrenmiş oldum
yagmurkvk yslinur reglimin üzerinden 4 gün geçtikten sonra direk beta yaptırdım daha net sonuç alırsın
limonita yslinur ben 2+4 falan ogrendim ya 🤦🏼♀️ sirf belirtiler plesebo etkisi kendimi kandirmiyim diye test yaptim bi baktim silik iki cizgi 😍🙈
limonita yslinur dur hemen uzulme markadan markaya degisiyor bu arada ben de o heyecanla gidip iki marka daha aldim birinde negatif cikmisti. Early predictor diye bi marka var bi kac gun sonra tekrar onunla dene 🌸
cansumbl canankoyuncu reglime 9 gün var şimdi gidip test yapıcam bak 😂 nasıl 10 gün kala çıktı yaaaaa ben şok. Regl biter bitmez mi yumurtlama oldu nasıl oldu bu?
canankoyuncu cansumbl canım aşılamaydı benim, aşılama yapıldıktan hemen 11.günümde koşa koşa gittim kan vermeye normalde aşılamadan 14/15.gün sonra beta 5’ üzeri yükselmeye başlarmış ama benim çıktı valla 🥹
busiss16 yslinur Bence testten teste farkediyor bende reglime 1 hafta varken yaptım negatif çıkmıştı gebe değilim diye günlük yaşantıma devam ederken aslında 5 hafta 3 günlük olduğumu öğrendim bugün. Aslında kan testi çok daha doğru. Reglinin 1-2 gün geçmesini bekleyip kan testi vermen daha doğru olur gibi 🥲