bambitoo_ kedilivebebeli Yok diğer her şeyi normal çok şükür 2.5 hafta sonra tekrar gideceğim inşallah küçülmüş ya da kapanmış olur ☺️🌸
ipekleyla kedilivebebeli merhabalar aynısı bende de oluyor vajinam sürekli ıslak çamaşırım ıslanıyor. Amnisure testi yapıldı sonuç negatif. Sizin akıntınız nasıldı sürekli gelir miydi çok korkuyorum su sızıntısıdır diye. Bebeğin suyu çok iyi dedi perinatolog ama çok endişeliyim sürekli akıntı gibi sıvı geliyor şeffaf kokusuz
kedilivebebeli ipekleyla merhaba ben iyiyim nadiren ufak ıslaklıklara denk geliyorum ama geçen hafta kadar yoğun değil. Detaylıya girmiştim zaten suyu vs iyiydi bebeğin ve doktor akıntıdır dedi bir müddet dinlenip sakın yaşama dönünce neredeyse bitti çok ayakta kalırsam yürürsem hareketliysem artıyor ve bu haftalar da hep ayni şikayete denk geldim demek ki buda dönemsel üzmeyin kendinizi su olsa mutlaka fark anlaşır
zeysev Enfeksiyonunuzu kontrol ettirmeniz isterim enfeksıyın. /mantarda yoğun akıntı yapabilir Crp idrar tahlılı ,idrar kültürü ve vajen kültürü verin mutlaka
bsrasl11 Bende 21 haftalık hamileyim inanılmaz akıntım var iç camaşırım ıpıslak oluyor sanki altıma kaçırmış gibi bebeğin suyu iyi anlam veremiyorum bazen koku oluyor doktorum krem yazdı bir nebze iyi geldi
elisamommy kedilivebebeli Eczaneden Test Alıp Bakabilirsin Testsiz Kimse Net Bilemez Sağlıkla Gelsin Canım
kedilivebebeli elisamommy teşekkürler yalniz o test eczanelerde olmuyor. Çoğu hastanede bile yok şikayetim de bitti zaten sorun yok