Kuzeyinannesiii 35. Haftadayım giderek ağırlaşmanın dışında bir de dudağımda uçuk çıktı. Bu hamileliğm de geçirdiğim beşinci uçuk sanırım. Ben çok nadir uçuk çıkarırdım ama hamilelikte bir buçuk ay iki ay da bir çıkarir oldum. Oğluma kavuşmanın heyecanı elbette fazlasıyla var 😍 ama bu uçuklar canımı sıkıyor. Bir de krem kullandığım halde geçmesi 1 haftayi buluyor😐 Siz de uçuk sorunu var mı anneler 😐😐
Ersozburcin Kuzeyinannesiii bendede ikikez çıktı ilaç kullanmadım sadece bepantol sürdüm yara olmasın diye o kadar 1 haftada geçti.
Sevimnaz Kuzeyinannesiii zovirax diye bir krem var cabuk geçiriyor ama hamilelikte kullanılır mi bilmem ben çıkacağını anladigim zaman sürerdim geçerdi
Ebrs Kuzeyinannesiii dudaginin üstünde falan çıktıysa oldukça kuru tut canim, krem sürdükçe nemleniyor ve iyileşmesi uzuyor. Ben çok uçuk çıkarıyorum hamilelikten oncede simdide. Oldugunca kuru tutuyorum 1 haftaya geçiyor
Kuzeyinannesiii Ersozburcin yalnız değilim sevindim 😂 dudağimin n üstünde çıktığı için kremi rahatlıkla kullanıyorum buna ağmen geçme süresi uzun geliyor
Ersozburcin Kuzeyinannesiii sanırım bebekler tüm besini çejtiği için bizim vücut direncimiz düşüyor ondan oluuor 😊