LeylaArda Kızlar bi bilgisi olan var mı acaba? Özeı hastahanelerde planlı sezeryan yapmak isteyenlere yasak gelmiş, artık sadece devletdeli gibi zorunluluk varsa yapacaklarmış sezeryen, doğru mu sizce?? Doğumuma 2 ay kaldı planlı sezeryan istiyordum ben de
uykucukoalaanrs LeylaArda evt duydum öyle bişey bence doğru da sırf korkudan keyfi sezeryan yapmaları doktorların bencede yanlış
lokismommy LeylaArda çoktan verildi bu karar sebep göstermeden sezeryan yapan doktorlar soruşturma geçirecek
Tortilla LeylaArda ozelde oyle bısey yok. Bugub nst de kadının ılk dogumuydu sezaryen istedım korkuyorum normal dogumdan dedı. 37 haftalıktı gun alcam bugun dedı
dild LeylaArda 33+3 haftalığım geçen hafta gittiğim gün sezeryan istediğimi korktuğumu söyledim devlet bir neden belirtilmesi istiyormuş ağrısız sancısız seçenekler de varmış normal doğum için motive konuşması yapmıştı zaten yapamazsan sezeryan olunur demişti
LeylaArda lokismommy internetde goruyorum o zaman planlı sezeryen yaptıranlar nasıl yaptırıyor peki, az önce bi kadının videosumu gorduç dün sezeryan yaptırmış
miniktirtilim LeylaArda paraya bakiyor o işler:) işinden olmak istemedikleri için yasak diyorlar ama parayı seven yine yapiyo.
lokismommy LeylaArda paran veren düdüğü çalar misali elden ayriyeten para teklif ediyorlar kimse mesleğini bedavadan tehlikeye atmaz ben de özele gidiyorum doktorum 1 ay önce uyardı beni planlı sezeryan varsa aklından çıkar ya da illa istiyorum dersen klinik bul diye
cileklimilkshake27 Benim ilk doğumum dört yıl önce sezaryendi şu an tekrar hamileyim özel hastaneye gidiyorum doktor tekrar sezeryana alırım dedi hatta tarih verdi bana ortalama bu tarihlerde doğumun olur dedi bence paraya bakıyorlar
LeylaArda cileklimilkshake27 benim doktor normal doğum için de sezeryan için de fiyatlar aynı demişti
LeylaArda banabelliolmaazzzz evett esentepe batmış cuma günü lotusa randevu aldım gönül hanıma, fiyatlar arta bilirmiş dediler bana , şuan aynıymış ama ,siz ne yaptınız?
banabelliolmaazzzz LeylaArda ben 18 haziranda doğum yaptım çok şükür. Muayene ücreti ne kadar şuan bilginiz var mı? Bende 18inde gideceğim
cileklimilkshake27 LeylaArda normal doğum ücretini söylemedi sezaryen doğum ücretini de söylemedi böyle bir konu açılmadı ama sezaryen için ben Martın başını beklerim sezeryan doğum yaptırırım dedi
princesmom_ LeylaArda Öyle diyorlar ama işin iç yüzü öyle değil. Özelde son haftalarda aynı doktora gidersen doktor diyorki oraya bebek ters geliş derim diyor uygun değil diye yazar sezeryanı yaparım diyor. Para gücü 😁
LeylaArda princesmom_ benim anlamadığım normalin de sezeryanın da ücreti aynı denmişti bana o zaman doktor için pek farkı yok sanırım
LeylaArda banabelliolmaazzzz 2200 ödüyorum ben, ay çok şükür doğum yapmışsınız, bende doğuma 2 ay kaldı başıma gelene bakın fiyat artmasa bari yoksa doktor degistirmek zorunda kalacagim(
princesmom_ LeylaArda Sezeryan genelde daha pahalı oluyor. Ama özeldeki doktorlar kendisini garantiye alınca yapıyolar bi konuş doktorunla
LeylaArda banabelliolmaazzzz esentepede bu fiyattı gönül hanımı aradık o da dediki simdilik esentepeyle fiyatlar aynı
LeylaArda banabelliolmaazzzz doktorlar 1 kez konuşmuş o da normali öneriyoruz korkma dedi, acaba sizde zorunluluk mu oldu yoksa sezeryan istediniz, Gönül hanım hemen tamam mı dedi nasıl oldu acaba