Dorukunannesi95 Vandb harika o zamannnn insallah göz acip kapayincaya kadar meleğini saglik sihhatle alirsin kucagina 😍🤲 ha bide hurma acilma yapiyormus kizlar hep oyle yaziyor postlarda aklinda bulunsun🤗
Mervecckl Zeyneptosun şaka şaka hiç anlamıyorsunuz bitti mi diye soruyorsunuz o kadar kolay oluyor🥴😁😁
MerveNural Zeyneptosun yaklasik 35 saat en hafifinden doguma kadar bi sürec yasadim tamamen dogal sanci cektim uykumdan uyandim tiz bi agri vardi karnimda kasiklarimda adet olacak gbi ama hemen geciyordu ve 15 20 dakika sonra tekrarliyordu cok basit bi agriyla basladi ta ki 24 saat sonunda yani gece aşırılaştı gece yarisindan sonra cokk daha ağırlaştı ilk gebelik oldugu icin acilma gec oluyormus 10 cm e kadar bekledikleri için 35 saat sürdu ama dayanilmaz diyecegim kisim yaklasik 7 saat sürdü harika bir deneyim zor fakat sonu inanilmaz rahat.
MerveNural Zeyneptosun fakat tarifi yok çünkü herkeste baslangici farkli olur kiminin suyu gelir daha agir başlar benim hic biri olmamis sadecr ufak sanci baslamisti dogum anina kadar suyum da gelmedi ebe patlatti suyumu
Mrv133 Mervecckl ya çok heyecanlandım dün sabah beştede nokta kadar pembe lekem geldi sabahtan beride kasıklarım be belim ağrıyor inşallah sağlıkla gelir kızım 🙏🏻
BKA Zeyneptosun Sancı geldiğinde aaa işte bu sancıymış dedirtecek bir şey Daha önce karşılaşmadığın bir acı türü Kimi daha dayanıklı kimi daha zor atlatıyor Ama azı da çoğu da kendini sana belli ettirir canım ❤️❤️
Rumeysa17 Zeyneptosun kişiden kişiye değişir canım seni ve kimseyi korkutmak istemem ama bana göre ölüm gibi kendini yerden yere çarpmak istiyorsun ağlamaktan helak olmuştum zaten acıdan şoka girdim heralde pek birşey hatırlamıyorum ama o acıyı asla unutamam 😞
Rumeysa17 Zeyneptosun offf o suni sancı zaten dünyada bir bedenin çekebileceği en fazla acı o dur bence