Melegimmmmmm Kizlar bi kac kisiden duydum soda damlatirsan bebegin agzina yeni dogdugunda emzirmedn once gazi olmuyomus dogrumu Yada zarari olur mu
aysecam Melegimmmmmm kuzenim yapmış bir çay kaşıgı kadar ve çocugunda hiç gaz olmamış tabi dogrumu yararlımı zararlımı bilemem
Ersozburcin Melegimmmmmm yani bebeğin mides ağzı yemek borusu i için çok asitli olduğunu düşünüyorum kesinlikle doktorunuza danışmadan böyle birşey yapmayın. Yeni doğan bebeğe su bile verilmiyor siz maden suyundan bahsediyorsunuz. Bence hiç yapmayın.
Atlarlayasayan Melegimmmmmm saçma bir yudum soda çocukta bu kadar farklılğa neden olabilir mi hiç.hurafeden başka bir şey değil ilk bebeğinde yapmadım öyle birşey bebeğim gazsızdı çok şükür.bunda da doktorun önermediği bir şeyi yapmam
Sumeyyecooban Bana ebe söylemişti çok gazlı olursa sütünü sağ içine bı çay kaşığı kadar koy ver bebege zararı olmaz diye
Haribo42 Melegimmmmmm yaa sutle karisirsa bi ucak kasigin asiriii aaa ok zarari olcani sanmam .. ama gaz sorunu varsa benim tabidiklarim hep rezene iciyo kendi iciyo ama bebek degil bir litre kdr her gun valla cocukta ne gaz ne baska bisey
peloo Melegimmmmmm cnm onun yerine aktardan rezene al, hazır poşetlilerden diil ama demle iç hem bebeğin gazının çıkmasını sağlıyor hem sakinleştirip uyutuyor :)
aysu2015 Bende duydum yapan birinden onada ebe söylemiş Sodayi doğuma girerken açmışlar vee asiti azaldiktan snra bebek doğuncaa hiç emzirmeden çay kasığınin ucuyla çok az vermişler vee bebeğin de hiç gaz problemi yaşamamss tabi doktorlara sorsakk bnce kesinlikle olmaz derler çünkü su dahi verilmesi 6 aydan önce uygun degill