Yaradanisterse Kramplar hissediyorum dedim bebeğin hareketleri de azaldı dedim alttan açıklığa baktı acile geldim canım çok yandı ve kaygılandım bir zararı var mı bunun bebeğe ya da doğumu tetikler mi 37+2 yim
gamzeakarsu17 Yaradanisterse tetikleyebilir ama korkacak ne var ki günü dolmuş 35e kadar herkes doğsun diye gün sayıyo 35ten sonra ay 36 ay 37 ay 38 korkuyolar arkadaşım aylardır doğmasını bekliyodukya sağlıklı olsun yeter 😂 doğum korkusu sarıyo heralde anneleri
rabiaduru1 Yaradanisterse doktor catı muayenesi yaparken tetikleyebilir. Fakat tetikleseydn size söylerdi. Normal muayene etmiştir.
eylulmihrasmom Yaradanisterse yani muayene esnasında kendinizi kastıysanız eğer ağrı olmuş olabilir. neden endişe duydunuz doğum tetiklense de 37 sonrası artik miadında doğum sayılıyor korkmayın
eylulmihrasmom Yaradanisterse ne kadar geriden dedi mesela? ama bi zararı olsa zaten yapmazdı doktor korkmayın
aylosum Yaradanisterse geçen gün kız kardeşime de aynen öyle demişti sonra kardeşim başka hastaneye gitti farklı doktor farklı ultrason da ölçüm yapıldı gayette haftasına uygun demiş ikinci doktor. Ölçümler de hata olabilir çoğu zaman. Hiiçç kafanıza takıp stres yapmayın. Çok sıkıntılı olsaydı perinatolojiye falan yönlendirirdi sizi.
Yaradanisterse eylulmihrasmom ben anlamadım kendi doktorum geçen hafta birkaç gün gerilik gördü sadece ve her şey yolunda normal dedi aradan bir hafta geçti bu doktorun deyimine göre Bebek ne karın ne boy açısından hiç gelişmemiş aynı ama kilo almış
Yaradanisterse aylosum sınırda dedi zaten de tuhafıma giden şimdi geçen haftaki muayenede çıkan sonuçları söyledi buna göre bebek hâlâ aynı ölçülerde fakat kilo almış, bşr buçuk hafta bir gerilik dedi şok oldum nasıl kilo aldı o zaman