Merhabalar çok kısa zamanınızı alıp bir şey sormak istiyorum ben 5 + 5 hamileyim Çok erken öğrendim yani 3+4′lerde öğrendim Sanırım yanlış hatırlamıyorsam 3 günde bir kan verip betama baktırdım erken gitmek istemedim ve bugün gittim kese bebek gözükür niyetiyle Normalde ben ilk gebeliğimde hep özele gittiğim için sürekli ilgilendiklerini görüyordum Bu gebeliğimde ilk devlete gitmek istedim devlete çok yakın olduğu için oraya randevu alıp gittim Acaba ilgilenmediler mi yoksa ben mi Öyle hissettim bilmiyorum kaç haftalık olduğumu söylemedi mesela ve Karnıma çok uzun bastırdı çok sık bastırdı Hatta Terledim Bir ara onun Karnıma bastırmasından panik oldum ve hiç konuşmadı hocam bir sorun mu var dediğim zaman hayır keseyi görmeye çalışıyorum Bizim aletlerimiz eski dedi Daha sonrasında kese görünüyor dedi 16 milim dedi 20 olmadan bebek gözükmez dedi O yüzden 10 gün sonra gel dedi ama çevremde gördüğüm kadarıyla 5 artı 5′ken bebeği gören çok anneler var Acaba onlar vajinal mi baktırdılar bu gittiğim Devlet Hastanesi’nde vajinal bakmıyoruz kesinlikle dedi doktor zaten karından ultrasonla o şekilde bakıyor yani araştırdım biraz karından bakıldığı için bebeğin gözükmemesi normalmiş ama ben yine de üzüldüm tabii ki görmek istiyordum bugün öyle niyetlenmiştim aklımda türlü türlü sorular var bu arada folik asit bile ben kendi ağzımla söylediğimde yazdı Yazdı Folik asitte 700 lira civarı bir şey Neyse annelerim benim gibi 5+5 öğrenip daha sonra 10 gün sonrasında gidip bebeği gören anneler var mı içimi rahatlatmak istiyorum