mirbusra bende içimdeki his yapmış olabilir diyor ne kadar nimete yemin etse de , ben yoktum hayatımda çünkü takıldığı kızlar vardı babasıda derdi eve almış kızları zmnında diye , bekar evi de vardı , eşim doğum günlerini herşeylerini mşuan oturdugum evde geçmişte kutlamış ee ev de de tekler şeytana uyup yapmışsa yada dokunduysa bilmiyorum onu allaha bıraktım allah gördü biliyor , yapmamaışta olabilir günahına girmicem ama ben eşime dedim senin geçmişte kimle yattın kalktın umrumda değil , ama test pozitif çıkarsa yapmışsımdır dedim ben milletin mikrobuyla pisiyle neden savaşıyorum neden kesiliyorum neden ben geceleri sivilceler kaşıntılar yüzünden uyuyamıyorum ve bebeğe geçme riski var o konu da kırgınım sadce ama yeminler ediyor nimete çarpıyor gözümle görmedim ne diyebilirimki ve benden önce sadece çok uğraşsın eğer siğilse tedavide herşeyde yanımda olsun ve beni hiç üzmemeli , eşim bana karşı okdr iyi ki bana karşı ne desem yapar hep sözüm geçer herşeyde yanımda oldu hep ilgilendi illaki ufak tefek sorunlar oluyordu ama ilişkide olsun herşeyde olsun eşim beni çok seviyor kıyamıyor hala bana bakınca gözleri güler çevreye bahsedince güler savunur ailesine karşı laf verdirmez yanii eşim okdr iyikş şimdi ilgisiz olsa şey olsa bende kıyardım belki ona belki boşanmaya kadar götürürdüm , ama geçmişi için bırakamam onu, inşallah tez zmnda iyileşiriz insan kırgın oluyor tabi ama işte napcan